Öncelikle merhaba yeni ASUS VG24VQ 144Hz 1ms oyuncu monitörü alacağım ancak aşağıya linkini bırakacağım konudada geçen ghosting muhabbetinden çok korkuyorum herhangi bir sorunda garanti bu kapsama giriyor mu? 1ms olsa bile bu monitörde öyle bir şeyle karşılaşabilir miyim?
Peki keşke şu modeli alsaydım dediğin olduğu çünkü rekabetçi oyunlar için alacağım şuanda 60hz ile çift keleş olmayı başardım aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Peki keşke şu modeli alsaydım dediğin olduğu çünkü rekabetçi oyunlar için alacağım şu anda 60Hz ile çift keleş olmayı başardım aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Hocam ghosting neredeyse tüm monitörlerde var 5000tllik monitörde bile olablir tepkime süresi ile alakalı bir durum bu modeli kullanmaktayım ama aşırı takıntınız yoksa alışıyorsunuz bir süre sonra fiyatına göre birçok va panele göre iyi geldi bana.
Hocam ghosting neredeyse tüm monitörlerde var 5000tllik monitörde bile olablir tepkime süresi ile alakalı bir durum bu modeli kullanmaktayım ama aşırı takıntınız yoksa alışıyorsunuz bir süre sonra fiyatına göre birçok va panele göre iyi geldi bana.
Türkiye fiyatına göre maalesef hocam ama bu fiyat bandında curved şart değilse ıps modellerinede bir göz atardım örneğin:aoc 24g2u modeli çok hoşuma gitti ıps olmasından ötürü vg24vq modeli indirimde almak daha mantıklı bence.