ASUS VG24vq siyah ekran oluyor

Valerie

Femtopat
Daha fazla  
Monitörüm ASUS VG24vq. Ekran son 2 gündür kendi kendine siyah ekrana girmeye başladı. Siyah ekran olup 10 saniye sonra geliyor. Geldiğindede çökmüş gibi oluyor PC.

Tam yüzde yüz hiç bir sorunun kaynağına diyemeyiz. Şöyle ki konu sahibi monitörü başka bir ekran kartında deneyecek ki kesin sonuca ulaşılsın.

Genel olarak söyledigim deliller yüzde yüz olmasa bile yüzde 99 monitörden kaynaklı oldugunu kanıtlıyor. Bu tarz sorunların çözümünü bulup, acaba başka şeyden kaynaklı olabilir mi demek ve olayı arap saçına döndürmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.

Monitörü başka ekran kartında denemekle tam çözüme ulaşılmaz. Senin söylediginde yüzde yüz çözüm gibi bir şey olmuş oluyor o zaman o da olmaz. Başka çözümlerde var. Yeni bir monitör varsa onu kullanıp deneyebilir. Tek çözüm başka ekran kartını bu monitörle kullanmak degil. Ve bu sorun 30 günde bir defa oluyordu bende. Çok sık yaşanıyorsa çözüme çabuk ulaşabilir ama çok sık yaşanan bir sorun degil sanki.

Genel olarak söyledigim deliller yüzde yüz olmasa bile yüzde 99 monitörden kaynaklı oldugunu kanıtlıyor. Bu tarz sorunların çözümünü bulup, acaba başka şeyden kaynaklı olabilir mi demek ve olayı arap saçına döndürmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.

Monitörü başka ekran kartında denemekle tam çözüme ulaşılmaz. Senin söylediginde yüzde yüz çözüm gibi bir şey olmuş oluyor o zaman o da olmaz. Başka çözümlerde var. Yeni bir monitör varsa onu kullanıp deneyebilir. Tek çözüm başka ekran kartını bu monitörle kullanmak degil.
Başka bir ekran kartı derken, başka bir bilgisayarı kast ettim. Bu bilgisayar Laptop dahi olabilir, siz beni yanlış anladınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı