ASUS VG24VQ ve GTX 1650 uyumu

MehmetHamci

Femtopat
Merhaba, oyun oynarken 3-5 saniye arayla ekranıma kasma, takılma, titreme tarzı şeyler oluyor. Her şey güncel. Çözemedim bu sorunu. Ne ile alakalı olabilir? Yardım edin monitörüm ASUS VG24VQ model ekran kartım NVIDIA 1650 Super Gaming X uyuşmuyor mu acaba?

Bende de aynı monitör var, sorunun monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Dediğin şeyleri yaşadığın oyunlar neler? Stutter oluşuyor olabilir VRAM yetersizliğinden ve açıkladığın şey de stutter'a benziyor.

Monitörle büyük ihtimal alakası yok. Sisteminiz nedir?

Merhaba i59400F GTX 1650 Super Gaming X 16 GB RAM.
Bende de aynı monitör var, sorunun monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Dediğin şeyleri yaşadığın oyunlar neler? Stutter oluşuyor olabilir VRAM yetersizliğinden ve açıkladığın şey de Stutter'a benziyor.

Knight Online oynarken yaşıyorum önüme yeni bir şey çıkınca ekrana kasma giriyor düzeliyor tekrar bir şey cıkınca tekrar kasma giriyor oyun oynanmaz hale geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı