ASUS VG258QR 24.5 alınır mı?

RTX 3060 ekran kartına sahibim ve yüksek FPS alıyorum her oyunda. Ama şu anki monitörüm de G-Sync açsam bile ekran yenileme hızını geçince bazı oyunlarda yırtılma yaşıyorum.

Şu anki monitörüm bu;

FreeSync teknolojili ama Adaptive Sync ile sanırım G-SYNC desteği alıyorum. NVIDIA denetim masasında G-SYNC uyumlu yazıyordu. Ama dediğim gibi ekran yenileme hızını aşınca yırtılmalar meydana geliyordu.

G-sync'i oyunların menüsünden de V-Sync'i açarak sağlayabilirsin. Yani sadece monitörün uyumlu olması değil, oyunlarda da aktif etmen gerek diye biliyorum. Ayrıca Nvidia Denetim Masasında da açarsan bir oyunda v-sync kapalı olsa bile FPS'ni 165'e sınırlar.

Ben gigabyte g24f-2 kullanıyorum. Görüntü kalitesi harika gerçekten. Ama benim hırslı fps oyuncuysanız sizi tatmin etmez. Gecikme süresi çok yüksek, hatta konu bile açmıştım bu normal mi diye, faceit yüksek lvl adamı göremeden kafama yemiş oluyorum. Belki de sürekli 180hz kullandığımdan oldu bu, bilemiyorum. Ben 240hz monitör bakıyorum. Ama fps manyağı değilseniz cidden güzel monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…