ASUS VG258QR 24.5 alınır mı?

Eğer NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan G-Sync kullanınca yırtılma yaşamazsın. Kaç FPS alıyorsan monitörün de o görüntüyle senkron her bir kareyi ardışık ve iç içe geçmeden sırayla gösterir. N-vidia artık bazı FreeSync monitörlerle de uyumlu çalışarak G-Sync aktif edebiliyor. FreeSync'li beğendiğin bir monitörü G-SYNC'e uyumluluk sağlıyor mu diye araştırabilirsin. Ama 240 Hz bir monitörde yükek FPS ile oynuyorsan yırtılmalar çok fazla gözüne takılmayacaktır.

RTX 3060 ekran kartına sahibim ve yüksek FPS alıyorum her oyunda. Ama şu anki monitörüm de G-Sync açsam bile ekran yenileme hızını geçince bazı oyunlarda yırtılma yaşıyorum.

Şu anki monitörüm bu;

FreeSync teknolojili ama Adaptive Sync ile sanırım G-SYNC desteği alıyorum. NVIDIA denetim masasında G-SYNC uyumlu yazıyordu. Ama dediğim gibi ekran yenileme hızını aşınca yırtılmalar meydana geliyordu.

Ben gigabyte g24f-2 kullanıyorum. Görüntü kalitesi harika gerçekten. Ama benim hırslı fps oyuncuysanız sizi tatmin etmez. Gecikme süresi çok yüksek, hatta konu bile açmıştım bu normal mi diye, faceit yüksek lvl adamı göremeden kafama yemiş oluyorum. Belki de sürekli 180hz kullandığımdan oldu bu, bilemiyorum. :D Ben 240hz monitör bakıyorum. Ama fps manyağı değilseniz cidden güzel monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı