Asus VG258QR Color Banding ve Bulanıklık

Evet 24.5 inç olduğundan büyük ihtimalle hele 1080P altı video izlemeye çalış böyle leş bir görüntü yok.

TN Panelle IPS paneli yan yana kullandım, inanılmaz gecikme farkı hissettim. Zaten IPS Paneller 1ms MPRT TN Paneller 1ms GTG önemli olan GTG gecikmesi.
Aynen ips panelde ghosting çok fazla
TN Panelle IPS paneli yan yana kullandım, inanılmaz gecikme farkı hissettim. Zaten IPS Paneller 1ms MPRT TN Paneller 1ms GTG önemli olan GTG gecikmesi.
iade edip bu monitörü alıcam Acer Predator XB271HUAbmiprz 27" 165Hz 1ms Fiyatı

aynı sorun bende var ne yaptınız ?

Vg258qr'yi almayı düşünüyorum youtube'da izlediğim videolarda incelemelerde tam fiyat performans monitörü olduğu söyleniyordu. Fakat burda vg258qr ile ilgili şikayetleri görünce diğer modellerden olan vg248qg'ye de baktım. Kafamı çok karıştırdı. Ölü piksel gibi fabrika çıkışı bir hata olabilir mi? Bütün bu modellerde olamaz yani? İncelemelerde monitör güzel gözüküyordu.

Monitör fps tarzı oyunlar için gerçekten muhazzam derecede ama videolarda filan özellikle siyah ve gri renklerde pikselleşme görüyorum

VG248QG kullanıyorum bu bahsedilen sorunlar bende yok, aklına takılan birşeyler varsa istersen yeni konu aç cevaplayalım.

Vatan bilgisayar mağazalarında monitör deneyerek alın.

VG248QG kullanıyorum bu bahsedilen sorunlar bende yok, aklına takılan birşeyler varsa istersen yeni konu aç cevaplayalım.
teşekkürler hocam, kafamda biraz daha netleştirmeye çalışıyorum.
Vatan bilgisayar mağazalarında monitör deneyerek alın.
Tabi ki hocam en güzeli de, virüsten dolayı o iş biraz sakat gibi ama bakalım durumlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…