ASUS VG258QR nasıldır?

eray2001dogan

Hectopat
Daha fazla  
ASUS VG258QR almayı düşünüyorum. Ölü piksel sorunu var mıdır? Monitörün artıları eksileri nelerdir?

Not: FPS oyunları oynuyorum. TN panel olması benim için daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba monitörü aldıysan memnun musun TN panel denilen kadar kötü mü?
Henüz almadım ama TN panel benim için daha kullanışlı panellerin iyi veya kötü olması kişiden kişiye değişir fazla film dizi izlemeyen biri olarak benim için TN panel daha iyi sen de benim gibi Gaming için düşünüyorsan TN panel daha iyidir

Henüz almadım ama TN panel benim için daha kullanışlı panellerin iyi veya kötü olması kişiden kişiye değişir fazla film dizi izlemeyen biri olarak benim için TN panel daha iyi sen de benim gibi Gaming için düşünüyorsan TN panel daha iyidir.

Bende oyun oynamak için alacağım da bazıları oynadığım oyundan keyif bile alamıyorum yazmış renkler yüzünden sadece oyun da oynamayacağız video falan da izliyorum ondan dedim oyunda bile zevk alamıyorum demişler onun için tereddütte kaldım karantina bitsin Vatan'a gidip en iyi orada görmek olur eğer TN panel güzelse ASUS VG258QR almayı düşünüyorum değilse MSI Optix MAG241CR alırım büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı