eyeesneverlie
Picopat
Daha fazla
Asla TN panel almamalısın.Asla TN panel almamalısın.
ASUS VG258QR TN panel 165Hz 0.5ms
ViewSonic 2428 IPS 165Hz.Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Bütçe maksimum 4 4.5 kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur. ViewSonic monitörü aldım ürün hasarlı geldi yukarıdan aşağıya doğru çizgi vardı ekranda. Ona göre iade değil de değişim talep edeceğim.
LG Ultra Gear 24GN65R-B:23.8 inç 1ms 144 hz AMD FreeSync FHD Gaming Monitör
Ultra Gear 24GN65R-B:23.8 inç 1ms 144 hz AMD FreeSync FHD Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Bunu al.
Monitörde coil whine mi vardı? Ayrıca eski modeldir o bunlarda yok öyle şeyler.LG'nin bir markasını kullanmıştım coilwhine sesinden dolayı iade ettim.
İade et, kötü bir monitör zaten.ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA bu ürünü almıştım şu an fiyatı artmış bugün geri yolladım iade olarak değişime çevirimmi ürün hasarlı gelmişti.
Monitörde coil whine mi vardı? Ayrıca eski modeldir o bunlarda yok öyle şeyler.
İade et, kötü bir monitör zaten.
Asla TN panel almamalısın.
Bütçe 5.1 olursa bu çok iyi.24GN650 modeliydi herhalde konusu vardı.
3800TL'ye almıştım.
ASUS VG258QR memnun etmezmi.