ASUS VG259QM LCD ekran değişimi orijinali ile mi yapılmıştır?

RRaidyn

Hectopat
Merhaba, ASUS VG259QM monitörüm de ölü pixeller çıkma sebebiyle ASUS yetkili servisi olan SMS ınfocomm'a gönderdim.
Kendileri beni birkaç gün sonra arayıp doa raporu için faturamın eksik olduğunu ve WhatsApp üzerinden iletmem gerektiğini bildirdiler. Kendilerine faturamı gönderdim ve raporu beklemeye başladım. Üç gün sonra tekrar kontrol ettiğim de " ürünün çıkışı yapılmadan önce son aşamadaki testler uygulanıyor. " yazıyordu servis durumunda. Durum hakkında detaylı bilgi için canlı desteğe bağlandığım zaman, kendileri bana LCD ekranın değişip sorunun giderildiğini bildirdi. Burada merak ettiğim konu bu değişim çakma, ikinci kalite, farklı bir kullanıcının paneil vesaire mi takılıyor acaba?
Doa raporundan durduk yere hiçbir bilgi vermeden LCD tamirine dönmesi bana çok garip geldi.

Merhaba, ASUS VG259QM monitörüm de ölü pixeller çıkma sebebiyle ASUS yetkili servisi olan SMS ınfocomm'a gönderdim.
Kendileri beni birkaç gün sonra arayıp doa raporu için faturamın eksik olduğunu ve WhatsApp üzerinden iletmem gerektiğini bildirdiler. Kendilerine faturamı gönderdim ve raporu beklemeye başladım. Üç gün sonra tekrar kontrol ettiğim de " ürünün çıkışı yapılmadan önce son aşamadaki testler uygulanıyor. " yazıyordu servis durumunda. Durum hakkında detaylı bilgi için canlı desteğe bağlandığım zaman, kendileri bana LCD ekranın değişip sorunun giderildiğini bildirdi. Burada merak ettiğim konu bu değişim çakma, ikinci kalite, farklı bir kullanıcının paneil vesaire mi takılıyor acaba?
Doa raporundan durduk yere hiçbir bilgi vermeden LCD tamirine dönmesi bana çok garip geldi.
evett

Bilemeyiz kaçıncı kalite kullandıklarını ama öyle olacağını sanmıyorum. ASUS'un bu serisi kronik zaten.
LCD panelin kalitesini veya bir sorunu olup olmadığını ev ortamında nasıl test edebiliriz ?
Bilgim dışı LCD panel değişim yapılması ve DOA raporu denildikten sonra buna dönmesi garip oldu. Şüphe uyandırıcı.

@RRaidyn merhaba aynı soruna sahibim, sonucu merak ediyordumda paneli değiştirdiler mi acaba? Ben de VG259QM monitörümü piksel sebebiyle gönderdim dediğiniz gibi son testler yazısı ve ardından cihazınızın servis süresi tamamlanmıştır gibi bir mesaj oluşturuldu ( daha gelmedi ürün ) acaba sizde de bu aşamalar ilerledi mi ve ürün düzgün bir şekilde paneli değiştirilmiş bir şekilde mi geldi yoksa sorun devam ediyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı