ASUS VG259QM nasıldır?

Ivan Allen

Hectopat
24" alışkanlığım var, günlük kullanım ve oyun için nasıldır? Genelde oyun oynarım ama video, dizi, film falan da izlerim fiyatı 3199TL (competitive oyunlar oynuyorum ve sistemim 280 Hz için yeterli lütfen FHD çok saçma 2K al veya 280Hz abartı yazmayın)

27" modelini kullanıyorum, incelemem de var. Bu fiyat civarındaki en alınabilir monitörlerden biri denilebilir. MAG251RX de çıksa fiyatına bakıp karşılaştırma yapabiliriz ama... çıkmadı (Türkiye'ye gelmedi) henüz :) Hardware Unboxed ve a5hun tarafından mükemmel incelemeleri var monitörün, göz atın isterseniz.

27" modelini kullanıyorum, incelemem de var. Bu fiyat civarındaki en alınabilir monitörlerden biri denilebilir. MAG251RX'de çıksa fiyatına bakıp karşılaştırma yapabiliriz ama... Çıkmadı (Türkiye'ye gelmedi) henüz :) Hardware Unboxed ve a5hun tarafından mükemmel incelemeleri var monitörün, göz atın isterseniz.

27" ve 24.5" arasında bir fark bulunuyor mu?

27" ve 24.5" arasında bir fark bulunuyor mu?
Özellik olarak bildiğim kadarıyla hayır. Sadece boyut. Tabii, PPI değerini saymıyorum :) Şunu da ekleyeyim, 27" modeli alma sebebim, ben alırken 25" modelin daha Singapur'da bile piyasaya çıkmamış olmasıydı. Yoksa 25" modeli tercih ederdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı