ASUS VG279Q vs Viewsonic XG2402

HighTechLowLife

Megapat
Öncelikle işlemci Ryzen 5 3600, ekran kartı RX 470 (İleri de 5700 veya 5700 XT alacağım)

İki monitörde 144Hz 1 ms tepki süresine ve FreeSync desteğine sahip. En büyük fark panel cinsi. Sizce 1500-2000 TL bandında IPS panel almak varken TN panel almak ne kadar mantıklı? Oyunda, filmde, genel kullanımda IPS daha avantajlı olmaz mı? IPS olan modelin tek dezavantajı 27' 1080P olması sanırım. 24' olsaydı tadından yenmezdi.
Not: 1080P üzeri monitor kullanmayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
27" olmasını sorun etmezseniz düşünmeden IPS panel tabii ki. 24" TN paneli 1143 TL gibi uygun bir fiyata gözüküyor ve kısıtlı süre, buna da göz atabilirsiniz.

Kullandığınız model stoklarda yok sanırım. sonu 1 ile bitenden var bir önceki model. Demek 27 tavsiye etmiyorsun. Bende genellikle oyun oynarım ama karışık oynuyorum. Sadece FPS tarzı oyunlar oynamam.
Bugün mağazada monitörleri inceleme fırsatım oldu. Açıkçası Viewsonic panellerini sevemedim. AOC ve Asus panel olarak daha iyi göründü gözüme. Başlıktaki belirttiğim Asus modeli malesef kapalı kutuda olduğu için gözlemleme fırsatım olmadı. Farklı markaların 27'' IPS monitörlerine baktığımda gözüme iyi göründü. 27 de 1080p nin yetersiz olma durumunu belki IPS ekran bir nebze kapatıyordur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı