Asus MG248QR Vs Viewsonic XG2402

hocam ben MG248QR kullanıyorum
AOC G2460PF cooler banding sorunu yüzünden iade ettim. MG248QR almayı düşünüyorum acaba cooler banding sorunu var mı film ve videvlada siyah renklerde bozulmalar oluyor mu. Resimdeki gibi.

Dosya Ekleri

• 20190212_063124.jpg
    20190212_063124.jpg
    820,3 KB · Görüntüleme: 58
AOC G2460PF cooler banding sorunu yüzünden iade ettim. MG248QR almayı düşünüyorum acaba cooler banding sorunu var mı film ve videvlada siyah renklerde bozulmalar oluyor mu. Resimdeki gibi.
Resimde ki gibi bir bozulma olmuyor fakat uyarayım genel olarak film ve video izlemek için alıyorsanız TN panel monitör almayın ben çok fazla oyun oynadığım için aldım renklerinden,tepki süresinden ve akıcılığından memnunum fakat film için çok elverişli değil.

Resimde ki gibi bir bozulma olmuyor fakat uyarayım genel olarak film ve video izlemek için alıyorsanız TN panel monitör almayın ben çok fazla oyun oynadığım için aldım renklerinden,tepki süresinden ve akıcılığından memnunum fakat film için çok elverişli değil.
Resimdeki gibi cooler banding olmasın yeter siyahlar da bozulma oluyor çok sinir bozucu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı