Asus VG279Q'da G-sync Kullanılabiliyor Mu?

Aysar

Hectopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Bu monitörü almaya niyetliyim. Özellikleri istediğim gibi fakat Freesync bir monitör. Bi kaç ay önce Freesync monitörlerde de G-sync kullanılabilir hale gelmeye başladı. Fakat bunun özelliklerine baktığımda G-sync kullanabileceğim veya kullanamayacağım yazmıyor. Bende RTX 2080 var. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Freesync lerde şimdilik g-sync uyumlu yazmıyor bildiğim kadarıyla. aoc ag241qx 2K da denedim çalıştı.
Monitorde 144 yazan yerde freesync yazmaya başladı, lakin oyunlarda takılma olunca kapattım.
Açıklama videosunda (üstteki video) ekran tazeleme hızını nvidia denetim masasından düşürün diye öneriyorlardı ama 144 Hz den taviz vermek istemedim.

Oyun içinde async varsa ordan aktif ediyorum. İşe yarıyormu bilmiyorum ama ekranda yırtılma olmuyor.

Freesync lerde şimdilik g-sync uyumlu yazmıyor bildiğim kadarıyla. aoc ag241qx 2K da denedim çalıştı.
Monitorde 144 yazan yerde freesync yazmaya başladı, lakin oyunlarda takılma olunca kapattım.
Açıklama videosunda (üstteki video) ekran tazeleme hızını nvidia denetim masasından düşürün diye öneriyorlardı ama 144 Hz den taviz vermek istemedim.

Oyun içinde async varsa ordan aktif ediyorum. İşe yarıyormu bilmiyorum ama ekranda yırtılma olmuyor.
Ben Italya'da yaşıyorum ve Amazon.it üreninden baktığımda VG278Q modelinin açıklama kısmında "Compatibiltà G-Sync" yani "G-sync Uyumlu" yazıyor. Fakat VG279Q modeline baktığımda böyle bir durum söz konusu değil. Galiba VG278Q alıcam.
Ben Italya'da yaşıyorum ve Amazon.it üreninden baktığımda VG278Q modelinin açıklama kısmında "Compatibiltà G-Sync" yani "G-sync Uyumlu" yazıyor. Fakat VG279Q modeline baktığımda böyle bir durum söz konusu değil. Galiba VG278Q alıcam.
Hala beklemedeyim. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:

Hala beklemedeyim. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Konu güncel arkadaşlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı