ASUS VG279QM monitör alınır mı?

Kullanıcı yorumlari vardı. Onları aticam bulursam.
ASUS TUF Gaming VG24vq araştırsın. Buda iyi monitör .
Bir de G-Sync için internette olur diyorlar ama 1ms ve o özelliği ayrı kullanmaniz gerekliymiş aynı FreeSync'de olduğu gibi. Araştırsin netten biraz daha.
 
Son düzenleme:
Asus 27" vg279qm 1ms 280hz satın aldım Vatan'dan ilk hevesle bir piksel testi yaptım ancak farklı bölgelerde 5-6 adet ölü piksel çıktı. İnternetten almıştım nasıl bir yol izlemeliyim?
 
ASUS 27" VG279qm 1ms 280Hz satın aldım Vatan'dan ilk hevesle bir piksel testi yaptım ancak farklı bölgelerde 5-6 adet ölü piksel çıktı. İnternetten almıştım nasıl bir yol izlemeliyim?

Öncelikle hayırlı olsun dostum. Şehrinde Vatan varsa kendin elinle götür faturasıyla elinle değişim yaptır yoksa müşteri hizmetleri ile konuş sana söylerler ne yapman gerektiğini.
 
İnşallah daha iyileri senin olsun dostum.
İşte ellerinde muhtemelen yoktur. Acaba orada değişim onayını alabilir miyim? Sonrası daha kolay yenisini gönderirler.
 
Son düzenleme:
Büyük ihtimal alırsın. O bulunduğun mağazaya siparişini isterler monitör gelince de gidip orda kontrol ettirip öyle teslim alırsın.
Mağaza ile bugün konuştum onlar da kapanacakmış 17 mayısa kadar. Ayrıca o dediğin olur mu bilmiyorum. Diyelim ki mağazaya geldi yine benzer sorun var. Sonra ne olacak? Yine bir adet daha mı isteyecekler mağazaya süreç uzayacak da uzayacak maalesef?
 
Mağaza ile bugün konuştum onlar da kapanacakmış 17 Mayısa kadar. Ayrıca o dediğin olur mu bilmiyorum. Diyelim ki mağazaya geldi yine benzer sorun var. Sonra ne olacak? Yine bir adet daha mı isteyecekler mağazaya süreç uzayacak da uzayacak maalesef?

Aynen yeni bir adet daha isterler. O zamanda o isteyecekleri bayide size göndermeden önce kendileri kontrol edip göndersinler.
 

Geri
Yukarı