Alienware 24.5" AW2521HF 240Hz 1ms 2xHDMI DP 4xUSB IPS FHD Freesync Premium ve G-sync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW2521HF ITOPYA'da.
Hocam ASUS olan 2K çözünürlüğe sahip ve 27", Dell Full HD ve 24". Çözünürlüğü iyi olsun, oyunda render işleri içinde kullanacaksan ASUS'u tercih edersin. Yok önemli değil 24" Full HD yeterli dersen VG259qm modeline bak 280Hz fastıps sağlam bir model.
Hocam ASUS olan 2K çözünürlüğe sahip ve 27", Dell Full HD ve 24". Çözünürlüğü iyi olsun, oyunda render işleri içinde kullanacaksan ASUS'u tercih edersin. Yok önemli değil 24" Full HD yeterli dersen VG259qm modeline bak 280Hz fastıps sağlam bir model.
Render anlıyorsanız yüksek ihtimal dijital içerik üretiyorsunuz. Bu da sRGB renk gamınının %100 üstü olursa aşırı doygun renkler görür.
VG259QM ise AW2521HFL varken yine alınmaz.
Donanım Arşivi'nde gördüğünüz monitörleri burada söylemeyin .
MSI MAG251RX güzel model ben güncel olarak kullanıyorum. Renkler ve gamut oranları da oldukça iyi, ben almadan önce internet üzerindeki tüm videoları ve reddit üzerindeki tüm konuları incelemiştim. Genellikle FPS oyunlarını rekabetçi olarak oynuyorum ve çok sık film vs izliyorum.
Alienware kadar uygun fiyata satılmıyor malesef, indirime de çok giren bi ürün değil ama hemen almayı düşünmüyorsan takip edebilirsin.