ASUS VG27AQ1A vs Gigabyte G27Q

Mylanth

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. Daha önce anlık gelişen bir sebepten dolayı LG'nin GN800'ünü kaçırdım ve 7000 TL oldu simdi el mecbur bu ürünlere bakıyorum. Şu ASUS'un cashback olayı yüzünden iki monitör arasında kaldım. Sağda solda araştırdım ama yakın duruyorlar sizin bildiğiniz kronik bir sorun veya öneriniz var mi acaba 4.500TL bandında bu ürünler dışında? Veyahut Amazon Prime günleri mi beklemek mantıklı?

ASUS:

Gigabyte:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler dilerim. Daha önce anlık gelişen bir sebepten dolayı LG'nin GN800'ünü kaçırdım ve 7000 TL oldu simdi el mecbur bu ürünlere bakıyorum. Şu ASUS'un cashback olayı yüzünden iki monitör arasında kaldım. Sağda solda araştırdım ama yakın duruyorlar sizin bildiğiniz kronik bir sorun veya öneriniz var mi acaba 4.500TL bandında bu ürünler dışında? Veyahut Amazon Prime günleri mi beklemek mantıklı?

ASUS:

Gigabyte:

İkisinden birini falan aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

İkisinden birini falan aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?
Almadım hocam zaten biri altı başını gitti g27q hala aklımda ama ölü pixel çok çıkıyor diyorlar ve malum itopya böyle durumlarda bazen sıkıntı çıkartabiliyormuş diye öyle beklemedeyim başka modellere başka yerlere bakar oldum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı