ASUS VG27AQML1A 240FPS'de takılı kalıyor

greenlordd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni monitör aldım. Modeli ASUS VG27AQML1A. Monitör oyunlarda Max. 240FPS sınırında takılıyor. Bunun sebebi nedir?

Ekran kartınız AMD o zaman değil mi? Free sync da V-Sync var mı bilmiyorum ama o dediğiniz oyuna girdiğinizde ayarlardan grafik yerine girin ve V-Sync'i kapatın örnek CS2 de ayarlara girip grafiğe tıklayıp V-Sync'ya da diğer ismiyle dikey eşitlemeyi kapatın.

Ekran kartınız AMD o zaman değil mi? Free Sync da V-Sync var mı bilmiyorum ama o dediğiniz oyuna girdiğinizde ayarlardan grafik yerine girin ve V-Sync'i kapatın örnek CS2 de ayarlara girip grafiğe tıklayıp V-Sync'ya da diğer ismiyle dikey eşitlemeyi kapatın.

Evet ekran kartım AMD dediğinizi de deneyeceğim.

Ekran kartınız AMD o zaman değil mi? Free Sync da V-Sync var mı bilmiyorum ama o dediğiniz oyuna girdiğinizde ayarlardan grafik yerine girin ve V-Sync'i kapatın örnek CS2 de ayarlara girip grafiğe tıklayıp V-Sync'ya da diğer ismiyle dikey eşitlemeyi kapatın.

Şu an kapattım dediğinizi fakat yine zabit 240FPS.

Dosya Ekleri

• IMG_20250601_174109.jpg
    IMG_20250601_174109.jpg
    160,8 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Nvidiadanın Denetim Masası vardı oradan kapatılabiliyordu o direkt ekran kartından kapatıyordu AMD ekran kartlarında öyle bir uygulama var mı varsa oradan kapatmayı deneyin bir de.

Dosya Ekleri

• IMG_20250601_175416.jpg
    IMG_20250601_175416.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 15
Hocam bir şey soracağım bir de oyundan ya da ayarlardan ekran yenileme hızını düşürebilir misiniz eğer halen daha 240 FPS ise fpsnizi sınırlandırmışsınız demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı