ASUS VG27AQZ O.C ayarı açmak zararlı mı?

Frennzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Konuda belirttiğim gibi ASUS VG27AQZ 165 Hz model monitöre sahibim ve 144 Hz olarak kullanıyorum 165 Hz almam için monitör ayarların da overclocking ayarını açıp 165 Hz o zaman oluyor ama açıkçası korkuyorum zarar verir mi? Veya ısınma gibi bir sorun olur mu? Yoksa sorun olmaz mı derseniz?

Merhaba arkadaşlar;

Konuda belirttiğim gibi ASUS VG27AQZ 165 Hz model monitöre sahibim ve 144 Hz olarak kullanıyorum 165 Hz almam için monitör ayarların da overclocking ayarını açıp 165 Hz o zaman oluyor ama açıkçası korkuyorum zarar verir mi? Veya ısınma gibi bir sorun olur mu? Yoksa sorun olmaz mı derseniz?

Hiçbir sorun olacağını sanmıyorum olsaydı monitör 165 Hz adı altında satılmazdı. Bende yakın zamanda ASUS monitör almayı düşünüyorum.

Bu modelde OC ile 170Hz olabiliyor.

Hiçbir sorun olacağını sanmıyorum olsaydı monitör 165 Hz adı altında satılmazdı. Bende yakın zamanda ASUS monitör almayı düşünüyorum.

Bu modelde OC ile 170Hz olabiliyor.

Peki o zaman neden direk 165 Hz yapmamışlar ki? 165 olarak tanıtılıyor ama OC ile 165 olması saçma geldi biraz. Her neyse teşekkür ederim cevabın için. Monitöre gelirsek çok memnunum ben ve içinde ki özellikleri de ayrı ayrı güzel. Almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı