Merhaba, birçok yerde NVIDIA ekran kartı ile FreeSync monitörü G-Sync şeklinde kullanan gördüm ve çok kolay gözüküyor fakat ben masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası'nı açtığım zaman o ayarı bulamıyorum.
Şu videoyu izleyip belirtilen gereklilikleri sağladınız mı? Ben bu video üzerinden aktif ettim.
Bir şeyi belirtmeyi unutmuşum. Ekran'ı Bilgisayar'a HDMI ile bağladım sorun bu sanırım ama monitörün yanında gelen DP kablosu bozuk geldi, çalışmıyor.
180 liraya Epic'den al oyunu. Steam kazık fiyata satıyor.
DisplayPort kablosu almak lazım sanırım yanındaki nasıl bozuk anlamıyorum gerçekten...
Uygun fiyatlı kalitesi düşük olmayan bir DisplayPort kablosu önerir misiniz?
Ben Dark marka ürünün kablosunu kullanıyorum.
![]()
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo FreeSync Destekli (DK-CB-DPL150) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo (v1.2 2160P Altın Uçlu) Display Port'a Sahip Cihazlarınız Arasında Görüntü Aktarmanın En Kolay Yolu DisplayPort ile Kusursuz Görüntü ve Ses Aktarımı Dark; son zamanlarda pek çok ekran kartı ve dizüstü bilgisayarda görmeye başladığımız Display Port...www.teknobiyotik.com
Ama genelde kalitesi daha yüksek kablolar önerilmektedir. Onu da sunayım yine. Kararı siz verin.
Paugge Vesa Sertifikalı 5 m Displayport 1.2 Kablo Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 5 m Displayport 1.2 Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.