TUF Gaming monitörler, uygun fiyatlara özenle seçilmiş bir dizi üst düzey oyun özellikleri sunan, uygun fiyatlı rekabetçi oyuncular için idealdir. Kusursuz görseller artık elinizin altında.
ASUS, 2012'de 144 Hz'de dünyanın ilk tüketici oyun monitörü, sadece iki yıl sonra 1440p çözünürlüklü Nvidia G-Sync monitörlere kadar yenilikçi teknolojinin öncüsü olmaya devam ediyor. 2020 yılında şirket, 120 Hz yenileme hızını korurken, 360 Hz, 144 Hz ile 4K HDR ve 65 inç'e kadar ekran boyutunu...
www.asus.com
Sizce bunlardan biri şu an alınır mı yoksa blackfriday beklemeli miyim? O kadar büyük bir indirime geçer mi şu an ikisini de 1900 / 2000 bandında alabiliyorum.
144Hz ile 165Hz arasındaki farkı çok hissettireceğini sanmıyroum. Bir arkadaşım da VG279Q modelini alıp iade etmişti bir sorundan dolayı. IPS panelin renk kalitesi çok güzeldir ama ışık sızması sorunu başınıza gelebilir. VA panel ise IPS kadar canlı renk sunmasa da gayet tatmin edici renk kalitesi sunuyor bence. Curved model olan VG27VQ bana daha güzel geldi. Tabii ki son karar sizin.
VG278QR yeni aldım sayılır baya memnunum curvedler güzel ama oyunlarda popüler olsa bütün e-sporcular kullanırdı. Kullanmadıklarına göre demekki tam istenileni vermiyorum. Benim yorumum tabi bu.
VG278QR yeni aldım sayılır baya memnunum curvedler güzel ama oyunlarda popüler olsa bütün e-sporcular kullanırdı. Kullanmadıklarına göre demekki tam istenileni vermiyorum. Benim yorumum tabi bu.
valla hiç bir sıkıntı yaşamıyorum bütün online oyunları akıcı ve canlı bir şekilde oynuyorum. yok 1080p 24inc olmalı falan hikaye. Hayatın sadece csgo dan ibaret ise 24 al yoksa 27
valla hiç bir sıkıntı yaşamıyorum bütün online oyunları akıcı ve canlı bir şekilde oynuyorum. yok 1080p 24inc olmalı falan hikaye. Hayatın sadece csgo dan ibaret ise 24 al yoksa 27