ASUS Vivobook 14 Pro OLED alınır mı?

O bütçeye GTX 1650 çok kötü.

Biliyorum o fiyatlara 4050'li sistemler var, ancak kendim için bakmıyorum, kız arkadaşım için bakıyorum. Oynayacağı oyunlar Stardew Valley, Minecraft ve bir ihtimal CS2. Bu ekran kartı işimizi görüyor, önemli olan okul zaten. Vivobook 16X'i inceledim, mesela ekran kalitesi rezalet bir seviyedeydi. Paneli OLED yapıp sistemi düşürmek daha mantıklı geldi. Bu yüzden ekran kartlı OLED dediğimizde fiyat afaki şekilde artıyor. Bunu bulabildim ben de. ASUS önceliğim ama ekran kartlı, paneli OLED olan başka laptop önerebilirseniz bir bakarım. (Okul öncelikli olduğu için ekranın boyutu ve ağırlığı da önemli.)

GTX1650 gücünü nasıl hayal ediyorsunuz? Çok güçlü gibi mi düşünüyorsunuz? CS2 vs Valorant için aman aman GPU değil, CPU önemli. Bu size yardımcı olur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuncu bilgisayarı arıyorsanız söyleyin ona göre atayım. Ne istediğiniz belli değil. 35.000 TL'ye RTX 4060 laptopta var sonuç olarak.

Ne istediğim mi belli değil? Hafif, küçük, OLED panelli, ekran kartlı, öncelikli okul; arada bir CS atmalık laptop. Gayet açık değil mi sizce de? Ekran kartının da gücünü hayal etmiyorum. Saydığım oyunları rahatça oynattıktan sonra problem yok. Kullanıcı kadın olduğu için CS'de 200-250 FPS şart diye bir şey de yok. FPS'nin ne olduğunu bile bilmiyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum o fiyatlara 4050'li sistemler var, ancak kendim için bakmıyorum, kız arkadaşım için bakıyorum. Oynayacağı oyunlar Stardew Valley, Minecraft ve bir ihtimal CS2. Bu ekran kartı işimizi görüyor, önemli olan okul zaten. Vivobook 16X'i inceledim, mesela ekran kalitesi rezalet bir seviyedeydi. Paneli OLED yapıp sistemi düşürmek daha mantıklı geldi. Bu yüzden ekran kartlı OLED dediğimizde fiyat afaki şekilde artıyor. Bunu bulabildim ben de. ASUS önceliğim ama ekran kartlı, paneli OLED olan başka laptop önerebilirseniz bir bakarım. (Okul öncelikli olduğu için ekranın boyutu ve ağırlığı da önemli.)

Ne istediğim mi belli değil? Hafif, küçük, OLED panelli, ekran kartlı, öncelikli okul; arada bir CS atmalık laptop. Gayet açık değil mi sizce de? Ekran kartının da gücünü hayal etmiyorum. Saydığım oyunları rahatça oynattıktan sonra problem yok. Kullanıcı kadın olduğu için CS'de 200-250 FPS şart diye bir şey de yok. FPS'nin ne olduğunu bile bilmiyor zaten.
Bence bu fiyatlarda illa OLED almak parayı çöpe atmaktır o oyunları 1050 bile açar, OLED isterseniz illa alın kendi attığınızı.

Bence bu fiyatlarda illa OLED almak parayı çöpe atmaktır o oyunları 1050 bile açar, OLED isterseniz illa alın kendi attığınızı.

Evet, biz erkekler için öyle. Ben kendim IPS panel kullanıyorum ama kadınlar için önemli olabiliyor. Öğrenmek istediğim şey, 1050'nin bile açabildiği. Eğer açarsa bu sistem tamam, alternatifi de yok sanırım böyle bir modelin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yukarıda gereken her şeyi yazdım. Okul için çok ideal bir Huawei Matebook 14 attım OLED panelli ama gelip "ekran kartı yok" dediniz. Dedim tamam bakın ekran kartı olmadan bile performansı böyle. Gereken her şeyi yazdım ama şimdi yine açıklama yapıyorsunuz. Mesajlarıma tekrar göz atmanızı ve dikkatlice okuyup 2 linke bakmanızı öneririm. Bütün detaylar mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı