ASUS Vivobook 15 alınır mı?

Bütçe
12000

ysfemrkaya

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
-
Arkadaşlar merhaba, bu laptopu almayı düşünüyorum, günlük işlerin için başka daha iyi alternatifler varsa görüşlerinizi almak isterim, teşekkürler, iyi akşamlar.

Merhaba hocam bende ablama almak istiyorum daha almadım ama eğer alacaksanız 3000₺ daha ekleyip bunu alabilirsiniz benim attığım ile sizinki arasında çok fazla fark var haberiniz olsun ha bu arada oyun ya da başka bir iş için kullanacaksan sakın almayın derim çünkü bu gündelik işler için bir laptop

Bende günlük işler için(office uygulamaları dizi film) arkadaşıma bakıyorum hocam 15-22k bütçe aralığında bunlarda olabilir mi sizce? Ekran kalitesi olarak sizin attığınızla bunlar nasıl bir fikriniz var mı?
Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Huawei Matebook D16 notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Ideapad Slim 3 12.Nesil Core i5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam bunlar yerine aynı fiyata sahip ya da üstüne 2-
3 bin₺ daha koyup giriş segment bir oyuncu laptopu alsanız daha faydalı olabilir

Bende günlük işler için(Office uygulamaları dizi film) arkadaşıma bakıyorum hocam 15-22K bütçe aralığında bunlarda olabilir mi sizce? Ekran kalitesi olarak sizin attığınızla bunlar nasıl bir fikriniz var mı?
Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Huawei Matebook D16 notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Ideapad Slim 3 12.Nesil Core i5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Örneğin: https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,714198221.html

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı