ASUS Vivobook 15 vs Casper Nirvana C550.1235-BV00X

Bütçe
15000

4YH4N

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 15 civarında fakat kredi kartında taksitli almayı düşünüyorum bu yüzden kredi kartına faizsiz taksit yapan yerlerde satılması önemli benim için.
Artırmalarım sonucunda iki tane laptopa karar kıldım fakat hangisini alacağımdan emin olamadım. Bu yüzden buraya yazıyorum. Bütçeme uygun sizin önereceğiniz laptoplar da varsa yazarsanız çok mutlu olurum.

İlk olarak.
Tasarımını beğendiğim bir laptop oldu malzeme kalitesi olarak çok kaliteli duruyor.

İkinci ise bu oldu.
Fakat bunun yorumlarında gördüğüm bir sıkıntı var galiba "Intel Iris Xe çalışabilmesi için 2 RAM slotunun da dolu olması gerekiyor." fakat bu bilgisayarda tek slotta 16 GB bellek olarak geliyormuş bu beni çok etkiler mi yoksa o kadar da önemli değil mi?
Ben genel olarak dizi ve film izlemek nadiren ufak tefek oyunlar oynamak için alacağım.

Casper ismi geçen ürünü almayın Asusu alabilirsiniz.

Neden peki?

Hocam 16 bine çıkabilir misiniz?

Adı üstünde casper her modelinde her türlü kronik sorunu var hiç bulaşma boşver.

hocam konuyla alakasız biliyorum ama seyahat yapmıycaksanız ve dışarıda kullanmayacaksanız masaüstü öneririm.

Hocam buna bakabilirsiniz.

Aspire 5 A515-57-566W NX.KN4EY.003 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bunu alman en iyi seçenek olacak.
Burada detaylı bir şekilde anlatılmış ve oyun testleri yapılmış o bilgisayara RAM yükseltmesi yaparsan çok iyi olur tavsiyemdir. Laptop çift fanlı şimdiden hayırlı olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@4YH4N

Sizce Serdar hocam bu fiyat için en iyisi. @SerdarT35

Son düzenleyen: Moderatör:

Çift fanlıysa en iyi seçimdir bence hocam.

İşim gereği sürekli şehir dışı seyahatlerine çıkıyorum o yüzden laptop tercihimdir.

Birkaç yorumda laptopun fazladan ısındığı hakkında yorumlar gördüm bir de işlemci olarak Intel i5 1235U daha iyi değil mi sonuç olarak cüzi bir miktara RAM ekleyebilirim ama işlemci için aynısı yapamam.

Çıkabilirim sorun olmaz

Son düzenleme:
Acer daha iyi ısınma sorunu her laptopta ısınma sorunu vardır termal macun ve bakımları yaptırdıktan sonra ısınma sorunu kalmaz i512450H daha iyi bir işlemci.

Ram takviyeside yaparsanız gayet iyi olur yinede karar sizin.
@4YH4N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…