4YH4N
Hectopat
Daha fazla
Bütçem 15 civarında fakat kredi kartında taksitli almayı düşünüyorum bu yüzden kredi kartına faizsiz taksit yapan yerlerde satılması önemli benim için.
Artırmalarım sonucunda iki tane laptopa karar kıldım fakat hangisini alacağımdan emin olamadım. Bu yüzden buraya yazıyorum. Bütçeme uygun sizin önereceğiniz laptoplar da varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
İlk olarak.
www.itopya.com
Tasarımını beğendiğim bir laptop oldu malzeme kalitesi olarak çok kaliteli duruyor.
İkinci ise bu oldu.
Fakat bunun yorumlarında gördüğüm bir sıkıntı var galiba "Intel Iris Xe çalışabilmesi için 2 RAM slotunun da dolu olması gerekiyor." fakat bu bilgisayarda tek slotta 16 GB bellek olarak geliyormuş bu beni çok etkiler mi yoksa o kadar da önemli değil mi?
Ben genel olarak dizi ve film izlemek nadiren ufak tefek oyunlar oynamak için alacağım.
Artırmalarım sonucunda iki tane laptopa karar kıldım fakat hangisini alacağımdan emin olamadım. Bu yüzden buraya yazıyorum. Bütçeme uygun sizin önereceğiniz laptoplar da varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
İlk olarak.
ASUS Vivobook 15 i5-1235U 8GB DDR4 512GB SSD 15.6" FHD 60Hz FreeDos Notebook | ITOPYA
ASUS Vivobook 15 i5-1235U 8GB DDR4 512GB SSD 15.6" FHD 60Hz FreeDos Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile X1504ZA-NJ657 ITOPYA'da
İkinci ise bu oldu.
Fakat bunun yorumlarında gördüğüm bir sıkıntı var galiba "Intel Iris Xe çalışabilmesi için 2 RAM slotunun da dolu olması gerekiyor." fakat bu bilgisayarda tek slotta 16 GB bellek olarak geliyormuş bu beni çok etkiler mi yoksa o kadar da önemli değil mi?
Ben genel olarak dizi ve film izlemek nadiren ufak tefek oyunlar oynamak için alacağım.