ASUS Vivobook S15 OLED alınır mı?

Hocam bir sorum daha var.
Intel Core Ultra serisinin 2. nesli geliyor galiba sizce beklemeye değer mi? Acelem yok elimdeki cihazı satamadım daha.

AMD kanadı oldukça iyi. Bütçeniz de belli, Ultra serisinin 2. nesilinin fiyatı nasıl çıkar bilmiyorum. O zaman Vivobook zam da yiyebilir. Belirsizlik büyük. Sizin tercihiniz.

Bende universite icin laptop bakiyorum. 3 model arasında kaldım. MacBook M.2, Vivobook S15 (attiginiz) ve HP Victus 16 (4070). HP Victus'u niye degistirmek istiyorsunuz acaba? Uni icin uygun degil mi?
Bu arada Vivobook cok iyi ancak hala uygulama destegi sorunlari var. Umarim destek konusunda daha hizli davranirlar.

Bu da aklimda vardi, bu da cok iyi. Tabii Vivobook'un 32 GB RAM olmasi buyuk arti.
Sizce bu yeni islemcilere uygulama destekleri gecikir mi? Gelirse de tam anlamiyla bir destek olacak mi?

Bu da aklimda vardi, bu da cok iyi. Tabii Vivobook'un 32 GB RAM olmasi buyuk arti.
Sizce bu yeni islemcilere uygulama destekleri gecikir mi? Gelirse de tam anlamiyla bir destek olacak mi?

Dediğiniz olay ARM tabanlı Qualcomm işlemcilerdi oldu, ağırlıklı uyumlu bu arada. AMD tarafında bir desteklememe durumu yok, X86 mimarisi üzerinde çünkü.

Dediğiniz olay ARM tabanlı Qualcomm işlemcilerdi oldu, ağırlıklı uyumlu bu arada. AMD tarafında bir desteklememe durumu yok, X86 mimarisi üzerinde çünkü.

Pardon cihazin islemcisine bakmamisim, benim hatam . S15 yazisini gorunce direk aklim Qualcomm islemcilere gitti. Bu ara o laptopu inceliyordum o yuzden.

Victus'u değiştirmemdeki temel sebepler; taşınabilirlik ve monitörü. Adaptörüyle 2.5kg yi aşıyor bu da taşınası zor hale getiriyor ben yurtta kalıyorum bana öyle bir cihaz gitmedi. Ekran kartına ihtiyacım kalmadı. Bir de 250 nit ekranda hiçbir şey göremiyorum ufak bir ışıkta %45 NTSC de cabası. Yoksa Victus 15 fena olmayan bir cihaz Victus 16 güzel bir cihazdır arkadaşlarıma öneririm.

Bu yeni mi çıktı? Hiçbir yerde inceleme bulamadim.

Sanırım yeni çıktı, henüz 2 yorum var HB'de ikisi de aralık ortasında. Spec'lerine göre açık ara farkla en iyi bilgisayar. Ultra series 2 laptoplarımı beklesem bunu direk alsam mı hala kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…