ASUS Vivobook S15 OLED alınır mı?

Hocam bir sorum daha var.
Intel Core Ultra serisinin 2. nesli geliyor galiba sizce beklemeye değer mi? Acelem yok elimdeki cihazı satamadım daha.

AMD kanadı oldukça iyi. Bütçeniz de belli, Ultra serisinin 2. nesilinin fiyatı nasıl çıkar bilmiyorum. O zaman Vivobook zam da yiyebilir. Belirsizlik büyük. Sizin tercihiniz.

Yazılım mühendisliği okuyorum bütçem ucu ucuna yetecek gibi duruyor. Hafif, monitörü iyi, batarya ömrü iyi olan bir cihaz istiyorum. Sizce nasıl alternatif ne olabilir?

Elimdeki Victus 15'i satıp geçeceğim ne farklar hissederim?

Bende universite icin laptop bakiyorum. 3 model arasında kaldım. MacBook M.2, Vivobook S15 (attiginiz) ve HP Victus 16 (4070). HP Victus'u niye degistirmek istiyorsunuz acaba? Uni icin uygun degil mi?
Bu arada Vivobook cok iyi ancak hala uygulama destegi sorunlari var. Umarim destek konusunda daha hizli davranirlar.

İşlemci olarak daha güçsüz ama daha ufak ve taşınabilir üstüne dokunmatik. Eksisi 16 GB RAM ve yükseltilemiyor. Seçim sizin.

Bu da aklimda vardi, bu da cok iyi. Tabii Vivobook'un 32 GB RAM olmasi buyuk arti.
Sizce bu yeni islemcilere uygulama destekleri gecikir mi? Gelirse de tam anlamiyla bir destek olacak mi?

Bu da aklimda vardi, bu da cok iyi. Tabii Vivobook'un 32 GB RAM olmasi buyuk arti.
Sizce bu yeni islemcilere uygulama destekleri gecikir mi? Gelirse de tam anlamiyla bir destek olacak mi?

Dediğiniz olay ARM tabanlı Qualcomm işlemcilerdi oldu, ağırlıklı uyumlu bu arada. AMD tarafında bir desteklememe durumu yok, X86 mimarisi üzerinde çünkü.

Dediğiniz olay ARM tabanlı Qualcomm işlemcilerdi oldu, ağırlıklı uyumlu bu arada. AMD tarafında bir desteklememe durumu yok, X86 mimarisi üzerinde çünkü.

Pardon cihazin islemcisine bakmamisim, benim hatam :D. S15 yazisini gorunce direk aklim Qualcomm islemcilere gitti. Bu ara o laptopu inceliyordum o yuzden.

Bende universite icin laptop bakiyorum. 3 model arasında kaldım. MacBook M.2, Vivobook S15 (attiginiz) ve HP Victus 16 (4070). HP Victus'u niye degistirmek istiyorsunuz acaba? Uni icin uygun degil mi?
Bu arada Vivobook cok iyi ancak hala uygulama destegi sorunlari var. Umarim destek konusunda daha hizli davranirlar.

Victus'u değiştirmemdeki temel sebepler; taşınabilirlik ve monitörü. Adaptörüyle 2.5kg yi aşıyor bu da taşınası zor hale getiriyor ben yurtta kalıyorum bana öyle bir cihaz gitmedi. Ekran kartına ihtiyacım kalmadı. Bir de 250 nit ekranda hiçbir şey göremiyorum ufak bir ışıkta %45 NTSC de cabası. Yoksa Victus 15 fena olmayan bir cihaz Victus 16 güzel bir cihazdır arkadaşlarıma öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı