Çözüldü ASUS Vivobook X540UBR tüm güncel sürücü listesini atar mısınız?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ard4x2

Decapat
Merhaba. Temiz bir format attım. Bu sürümde Windows Update yok. Yani devre dışı. Servislerden açsam bile. ASUS'un sitesinden yüklemeyi istemiyorum çünkü eski olabiliyor. Bu konuda da çok iyi değilim. Atar mısınız driverlarları?

Bilgisayar bu. Vatan'dan almıştım. RAM upgrade yaptım sadece. Neyse bu bilgi önemli değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Temiz bir format attım. Bu sürümde Windows Update yok. Yani devre dışı. Servislerden açsam bile. ASUS'un sitesinden yüklemeyi istemiyorum çünkü eski olabiliyor. Bu konuda da çok iyi değilim. Atar mısınız driverlarları?

Bilgisayar bu. Vatan'dan almıştım. RAM upgrade yaptım sadece. Neyse bu bilgi önemli değildi.

ASUS'un kendi sitesine baktığımda en eski sürücü tarihi olarak 2018 görünüyor. Buradan tüm gerekli Driver'leri indirebilirsiniz

ASUS'un kendi sitesine baktığımda en eski sürücü tarihi olarak 2018 görünüyor. Buradan tüm gerekli Driver'leri indirebilirsiniz

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı