ASUS Vivobook Yüksek Ping

l1dev

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhabalar, yeni satın almış olduğum ASUS Vivobook 14" S413 modeli notebookta yüksek ping problemi yaşıyorum. PC'yi ilk açtığımda düzgün değerler alıyorum fakat 30 saniye sonra yine anormalleşiyor. Wi-Fi kartı driverını ve BIOS'u güncelledim fakat halen hem 2.4G hem de 5G'de anormal ping değerleri alıyorum. Wi-Fi kartı modeli: Realtek 8822CE.
Laptop ile aldığım ping değerleri:

1626811211163.png

Aynı ağa aynı şekilde bağlı olan diğer bilgisayarım:

1626811319295.png

Son düzenleme:
Merhabalar, yeni satın almış olduğum ASUS Vivobook 14" S413 modeli notebookta yüksek ping problemi yaşıyorum. Wi-Fi kartı driverını ve BIOS'u güncelledim fakat halen hem 2.4G hem de 5G'de anormal ping değerleri alıyorum. Wi-Fi kartı modeli: Realtek 8822CE.
Laptop ile aldığım ping değerleri:

Eki Görüntüle 1113839

Aynı ağa aynı şekilde bağlı olan diğer bilgisayarım:

Eki Görüntüle 1113841
Kablosuz sürücüsünü tamamen kaldırın. Sistem kendisi kursun. Siz sürücüyü güncelleyince belki düzgün sürücü yüklenmiyor olabilir. Donanım kimliği ile en stabil çalıştığı sürücüyü nulmayı da deneyebilirsiniz.

Kablosuz sürücüsünü tamamen kaldırın. Sistem kendisi kursun. Siz sürücüyü güncelleyince belki düzgün sürücü yüklenmiyor olabilir. Donanım kimliği ile en stabil çalıştığı sürücüyü nulmayı da deneyebilirsiniz.
Yazdıklarınızı uyguladım fakat maalesef işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı