ASUS VP249QGR DisplayPort no signal hatası

erenarda00

Decapat
Daha fazla  
Monitör
ASUS VP249QGR
Arkadaşlar elimde ASUS VP249QGR monitör var. DP kabloda no signal hatası alıyorum, kabloyu tamamen oturttuğuma eminim çıt sesi geliyor çünkü ekran 144 Hz DP destekliyor aldığım üründe DP destekliyor.

Ekran kartı: 3050.
İşlemci: Ryzen 5 5500.
Power: 600W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kasam'ın ekran kartı slotu yerleri dar olduğu için dp yi ben de tam oturtamıyordum. Eğer ekran kartı slotu boşluğu dar ise ekran kartını az oynat.

Dp girişini yanlışlıkla anakarta bağlamış olmayın ekran kartına taktığınızı kontrol edin. Benzer bir sorun aoc c27g1 monitörde ben de yaşadım tüm kabloları yeniledim monitör giriş ayarlarından otomatik yerine dp seçtim ama fayda etmedi. Deneme yanılma yoluyla monitörün freesync ayarını kapattıktan sonra dp çalışmaya başlamıştı. Bu arada hdmi ile denediniz mi hdmi görüntü veriyor mu

Monitörün OSD menüsünden güç çıkışını seçebiliyorsun. HDMI ve DP seçeneği oluyor.
DP seçili mi bir kontrol et.
Seçili olduğu halde no signal diyorsa elinde ki kablo bozuktur.
Çalışmayan kablo sinyal gönderemediği için "no signal" hatası verir.

Evet OSD'den DP seçiyorum ve olmuyor teşekkür ederim.

DP girişini yanlışlıkla anakarta bağlamış olmayın ekran kartına taktığınızı kontrol edin. Benzer bir sorun AOC C27G1 monitörde ben de yaşadım tüm kabloları yeniledim monitör giriş ayarlarından otomatik yerine DP seçtim ama fayda etmedi. Deneme yanılma yoluyla monitörün FreeSync ayarını kapattıktan sonra DP çalışmaya başlamıştı. Bu arada HDMI ile denediniz mi HDMI görüntü veriyor mu?

Teşekkür ediyorum yorum için evet HDMI görüntü alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı