ASUS VP249QGR DP kablo önerisi

Hocam monitörden memnun musunuz acaba bende almayı düşünüyorum da.

Hocam ben şu anlık çok memnunum. Ölü pixel yok. Azıcık ghosting var oda gözle anlaşılmıyor kamerayla çekince anladım. Profesyönel bir monitörden buna geçmediyseniz fark etmezsiniz. Işık sızması bana denk gelmiştir muhtemelen en alt orta kısımda çok ufak var. Onun dışında efsane monitör. HDMI kablosuyla 144Hz veriyor benim PC desteklemediği için ben DisplayPort alacağım.

Memnunum Monitörden.

Hocam ben şu anlık çok memnunum. Ölü pixel yok. Azıcık ghosting var oda gözle anlaşılmıyor kamerayla çekince anladım. Profesyönel bir monitörden buna geçmediyseniz fark etmezsiniz. Işık sızması bana denk gelmiştir muhtemelen en alt orta kısımda çok ufak var. Onun dışında efsane monitör. HDMI kablosuyla 144Hz veriyor benim PC desteklemediği için ben DisplayPort alacağım.

Sanırım bu monitörde ışık sızması kronik herkeste var umarım sorun yaratmaz bana da.

Sanırım bu monitörde ışık sızması kronik herkeste var umarım sorun yaratmaz bana da.

Bana pek yaratmıyor siyah ekran testi dışında hiçbir yerde fark etmedim ışık sızmasını çok az oluyor. Eğer alıcaksanız şimdiden hayırlı olsun monitör.

Sipariş ediyorum şimdi ek olarak nereden aldınız? Siz acaba monitörü.

Monitörü aldığımda bu saatlerde almıştım ertesi günün sabahı Yurtiçi Kargo firmasındaydı gidip aldım kargosu çok hızlı.

Selam, ben aldım memnunum bir problem olmadan kullanıyorum. Geceleri PC kapatınca sanki tık tık ufak ses duyuyorum da, monitörden mi geliyor başka bir şeyden mi onu henüz çözemedim.

Monitörden gelirse kasadan gelir çünkü plastik malzeme panel ısınıyor genleşebiliyor benim monitörümde çok kullandığımda oluyor sadece muhtemelen oda öyledir.

Monitörden gelirse kasadan gelir çünkü plastik malzeme panel ısınıyor genleşebiliyor benim monitörümde çok kullandığımda oluyor sadece muhtemelen oda öyledir.
Evet gün içinde neredeyse 12 saate yakın açık kalıyor. Bunun monitöre olumsuz bir etkisi var mı?

Evet gün içinde neredeyse 12 saate yakın açık kalıyor. Bunun monitöre olumsuz bir etkisi var mı?

Sanmıyorum, benim 12 saat olmuyor gerçi ama bende bir sorun olmadı zaten mantıken elektrik akımı geçiyor içinden ve elektrik dediğimiz şey ısı enerjisi yayıyor etrafına yani zarar verecek bir ısı enerjisi söz konusu olmaz olduğunda da ancak kaçaktan falan olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı