ASUS VP249QGR G-Sync destekler mi?

alikara2746

Kilopat
Daha fazla  
GTX1050 Ti ekran kartım var. Sormak istediğim herhangi bir FreeSync monitör G-Sync destekler mi, yoksa sadece Adaptive Sync özelliği olan FreeSync monitörler mi G-Sync destekler?

Linkteki monitörde Adaptive Sync özelliği bulunuyor. GTX 1050 Ti ile sorunsuz çalışır mı?

GTX1050 Ti ekran kartım var. Sormak istediğim herhangi bir FreeSync monitör G-Sync destekler mi, yoksa sadece Adaptive Sync özelliği olan FreeSync monitörler mi G-Sync destekler?

Linkteki monitörde Adaptive Sync özelliği bulunuyor. GTX 1050 Ti ile sorunsuz çalışır mı?

Maalesef hocam desteklemiyor.

Bu montörü almayı düşünüyorsanız o fiyat aralığında.
Bu var ve G-Sync destekliyor.

Freesync monitörde gsync açılabilir videoları var. Gsync monitörler biraz tuzlu.

Açan varmış.

FreeSync teknolojisini G-Sync olarak kullanabilirisin.
Sorun olmaz.

Bu ikisi arasında bir fark var mı? Monitör 1.2 sürümünü destekliyor. Arada fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım?

Bu ikisi arasında bir fark var mı? Monitör 1.2 sürümünü destekliyor. Arada fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım?
1.2 alın derim.
1.4 alsanız 1.2 olarak çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı