ASUS VP249QGR iade edilir mi?

Asus monitörden soğuttu bu problem beni, tekrardan tercih etmem sanırım. Ben garantide de problem yaşadım bence önce bi garantiye gönderin sonrasını o zaman düşünürsünüz.

ASUS monitörden soğuttu bu problem beni, tekrardan tercih etmem sanırım. Ben garantide de problem yaşadım bence önce bir garantiye gönderin sonrasını o zaman düşünürsünüz.

Tamamdır bu hafta götüreceğim.

Dostum aynı hata bende de var VE2 buçuk yıl oldu servise götüreceğim ama monitörsüz kalacağımdan götürmüyorum ve artıyor.

Evet hocam maalesef gittikçe artıyor. yeşil ekranlı fotoğraf 1-2 gün önce çekildi.

ASUS monitörden soğuttu bu problem beni, tekrardan tercih etmem sanırım. Ben garantide de problem yaşadım bence önce bir garantiye gönderin sonrasını o zaman düşünürsünüz.

Hocam hangi ilde garantiye gönderdiniz? Süreç ne kadar sürüyor merak ediyorum doğrusu.

Süreci ne siz sorun ne ben anlatayım hocam. Antalya'dan verdim, THH başvururken 7 safa falan yazı yazdım. Süreç o kadar uzun.

Ne o kadar mı bende göndereceğim o yüzden bu sistemlerin karmaşasından dolayı yeni monitör bakıyorum tamirden gelince yan ekran yaparım artık.

Bu hiçbir şey benimki ekranın ortalarına geldi ve şimdi de üst taraftan başladı çizgiler

Ne o kadar mı bende göndereceğim o yüzden bu sistemlerin karmaşasından dolayı yeni monitör bakıyorum tamirden gelince yan ekran yaparım artık.
Hocam şans işi, bende bir çok sorun çıktı o yüzden bu kadar problem oldu. Tavsiyem kutularken video çekin çalışırken videosunu çekin ben öyle hakkımı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…