ASUS VP249QGR iade edilir mi?

• Konuyu başlatan efos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 231
Asus monitörden soğuttu bu problem beni, tekrardan tercih etmem sanırım. Ben garantide de problem yaşadım bence önce bi garantiye gönderin sonrasını o zaman düşünürsünüz.

Dostum aynı hata bende de var VE2 buçuk yıl oldu servise götüreceğim ama monitörsüz kalacağımdan götürmüyorum ve artıyor.

Evet hocam maalesef gittikçe artıyor. yeşil ekranlı fotoğraf 1-2 gün önce çekildi.

1763400302016.png

1763400310062.png

ASUS monitörden soğuttu bu problem beni, tekrardan tercih etmem sanırım. Ben garantide de problem yaşadım bence önce bir garantiye gönderin sonrasını o zaman düşünürsünüz.

Hocam hangi ilde garantiye gönderdiniz? Süreç ne kadar sürüyor merak ediyorum doğrusu.

Süreci ne siz sorun ne ben anlatayım hocam. Antalya'dan verdim, THH başvururken 7 safa falan yazı yazdım. Süreç o kadar uzun.

Ne o kadar mı bende göndereceğim o yüzden bu sistemlerin karmaşasından dolayı yeni monitör bakıyorum tamirden gelince yan ekran yaparım artık.

Evet hocam maalesef gittikçe artıyor. Yeşil ekranlı fotoğraf 1-2 gün önce çekildi.

Eki Görüntüle 2606357

Eki Görüntüle 2606358

Hocam hangi ilde garantiye gönderdiniz? Süreç ne kadar sürüyor merak ediyorum doğrusu.

Bu hiçbir şey benimki ekranın ortalarına geldi ve şimdi de üst taraftan başladı çizgiler :(

Ne o kadar mı bende göndereceğim o yüzden bu sistemlerin karmaşasından dolayı yeni monitör bakıyorum tamirden gelince yan ekran yaparım artık.
Hocam şans işi, bende bir çok sorun çıktı o yüzden bu kadar problem oldu. Tavsiyem kutularken video çekin çalışırken videosunu çekin ben öyle hakkımı aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı