ASUS VP249QGR monitörde ghosting var mı?

• Konuyu başlatan PDG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 153

PDG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Monitörü yaklaşık 2 yıl önce aldım yazın 2 yıl olacak. UFO testi yapıyorum hiçbir ghosting yoktur ama birkaç oyunda fark ettim sol alt kısımda ghosting oluyor. Garantiye göndermem gerek var mı henüz bitmemişken? Video koyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Monitörü yaklaşık 2 yıl önce aldım yazın 2 yıl olacak. UFO testi yapıyorum hiçbir ghosting yoktur ama birkaç oyunda fark ettim sol alt kısımda ghosting oluyor. Garantiye göndermem gerek var mı henüz bitmemişken? Video koyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yok ki.

Hocam o araç durumunu gösteren grafiğe bakarsanız görürsünüz. Videoda çok belli olmuyor ama gözle bakıldığında fark ediliyor.

Özellikle hızlı giderken oluyor. Tower unite vs. onda da oluyor.

Şimdi gördüm bayağı ufak bir şey bayağı ufak ghosting var yani bunun için verilir mi bilmiyorum.

Oyundan kaynaklı olabilir. Araç hasarı kısmı yarı saydam olduğu için arkadaki yolu gösteriyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı