Asus VP249QGR nasıldır?

Ölü piksel çıktı mı hiç? Satıcı kimdi?

Hocam, nasıl kesin bir ifadeyle diyorsunuz? Anlayamadım :D

Gaminggenden aldım. Kesin konuşuyorum çünkü ASUS olduğu için. Ölü piksel vesaire diğer sorunlar çıkmadı. Çok memnunum. ASUS bana ilk geldiğinde bir sorun olursa direk arayın demişti. Bu yüzden güveniyor ve kesin konuşuyorum.

Merhaba. Bu monitör özelliklerine göre geldi gözüme. Galiba 40 santimetreden de küçük, koyabileceğim yere uygun oluyor.
1350 TL civarı bir fiyata alacağım. Kronik sorunu falan var mı? Mesela MSI Optix serisinden çok ölü piksel çıkıyor deniliyordu, 10 tane falan çıktı bende :D
Bunda da böyle yaygın olarak karşılaşılan sorunlar var mı? Kullanıcıları memnun mu?

@Marla Singer, @FaLSe, @stalist hocam, siz galiba kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

@BerkayZ87 hocam, siz de buna dair bir konu açmışsınız. Aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz?

@Jonathan North hocam, bu monitör hakkında olumlu bir mesajınızı görmüştüm. Şu an ne düşünüyorsunuz?

4300GE + 3200 MHz CL16 2*8 RAM temelli sistem ile kullanılacak.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum gerçekten çok iyi bir monitör çok memnunum. Tam bir F/P ürünü. 1 yıl önce 1200 liraya almıştım o ayrı tabii ki. Ölü piksel çıkmadı bende çıkanda duymadım bu monitörde. Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı