ASUS VP249QGR vs Acer KG241QS

Trerdem

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
2023 Bekleyin göreceksiniz(!)
Arkadaşlar sistemime en uygun monitörü arıyorum ve şunu belirteyim oynadağım tek oyun CS:GO sizce bu monitörmü daha iyidir bumu https://www.hepsiburada.com/asus-vp...-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000RRJ7K

Malzeme kalitesi istiyorsan ASUS, önem vermiyor özelliğe bakıyorsan Acer.

Asus vp249qgr modeli IPS panel ve güzel renk kalitesi sunar, malzeme kalitesi fena değil.

Acer ise TN panel, hızlıdır ama renk kalitesi çok geride. Görüş açısına göre renk bozulmaları fazla olur.

CS:GO, Valorant tarzı FPS oyunları fazla oynuyorsan acer al ama arada dizi/film video da izliyorsan, çok profesyonel oyun oynamıyorsan, hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsan IPS almalısın.

ASUS VP249QGR modeli IPS panel ve güzel renk kalitesi sunar, malzeme kalitesi fena değil.

Acer ise TN panel, hızlıdır ama renk kalitesi çok geride. Görüş açısına göre renk bozulmaları fazla olur.

CS:GO, Valorant tarzı FPS oyunları fazla oynuyorsan Acer al ama arada dizi/film video da izliyorsan, çok profesyonel oyun oynamıyorsan, hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsan IPS almalısın.

Malzeme kalitesi kötü değildir tabii ama ASUS kadar da iyi olmuyor, test etme fırsatım olmuştu.
TN monitör alırken iyi karar verin hocam, gerçekten renk konusunda pişman olabilirsiniz.

Ben galiba Acer alacağım bir de yani monitörde eğilirken gördüğüm renk benim için çok önemli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı