Özelliklerine göre gayet iyi, hatta gayet hafif kalır, ama bu modelde inanılmaz derecede ölü piksel sorunu yaşayan gördüm. Sosyalde bile kısa bir sürede 10 tane konu görebilirsiniz hakkında.@SkyRose hocam normale Asusu alacaktım da karşıma şu çıktı 1500 TL Asus mu bu mu desem hangisini tercih ederdiniz?
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Cevabınız ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Asusu sipariş ediyorum tekrar teşekkürlerÖzelliklerine göre gayet iyi, hatta gayet hafif kalır, ama bu modelde inanılmaz derecede ölü piksel sorunu yaşayan gördüm. Sosyalde bile kısa bir sürede 10 tane konu görebilirsiniz hakkında.
Yani biraz riskli gibi. Genelde iade alıyorlar ama uğraştırabilir.
2000 TL’ye IPS Monitör Önerisi - Technopat Sosyal
GittiGidiyor hesabını açıp G241 almaya karar verdim. Umarım memnun kalırım. Teşekkürler hepinize. Hocam bu arada 24" monitörlerde kavis istediğinizi veremeyebilir, haberiniz olsun.www.technopat.net
MSI G241 ölü piksel
Merhabalar, Monitörün tam ortasında minik bir ölü piksel çıktı. 1461 TL bir fiyatla Amazon'dan almıştım. Şu an stoklarda yok iade edeyim mi yoksa kullanayım mı?www.technopat.net
MSI Optix G241 ölü piksel
Merhaba, bugün elime geçen monitörde 4 -5 adet 2'si ortada 3'ü yanda altta ve üste olmak üzere ölü piksel, çıktı sizce ne yapmalıyım?www.technopat.net
MSI Optix G241 ölü piksel sorunu
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki monitörü yeni almış bulunmaktayım. Ekranın üst kısmında bir adet ölü piksel çıktı. Forumlarda genellikle değişim/iade önerilmiş ancak uygun fiyata aldığımdan iade de istemiyorum çok. Değişimden gelen monitörde daha fazla çıkma durumu da var. Siz ne önerirsiniz?www.technopat.net
MSI 23.8" Optix G241 ölü piksel çıktı
Bu monitörü 1 hafta önce indirimdeyken 1500 TL'ye almıştım. Sol üst köşede 1 tane ölü piksel çıktı. Sizce uğraşmaya değer mi?www.technopat.net
Yeni alınan MSI Optix G241'de ölü piksel
Arkadaşlar herkese merhaba. İndirimli bir şekilde MSI Optix G241 monitör aldım. Ürün bugün bana ulaştı, ölü piksel testinde bir adet ölü piksele rastladım. Sadece beyaz ve yeşil ekranda gözüken çok küçük bir siyah nokta var. İade değişim talebi vermek konusunda kararsızım ürünü 1490 TL'ye aldım...www.technopat.net
Şöyle anlatayım farz edelim öğle vakti mağaranın girişindeyiz ve içeri bakıyoruz arkamızda da deniz var. Sonrasında arkamızı dönüp denize baktığımızda ilk başta parlak bir görüntü geliyor(bembeyaz değil ama normal deniz görüntüsü) ondan sonra da sanki telefondan ekran parlaklığını kısar gibi olup verdiği görüntü oturuyor diyelim. Anlatabildim mi bilemiyorum@Rafi Hızlı renk olayı için birkaç ayar yapmanız gerekebilir.
1- AMD ekran kartı kullanıyir iseniz Radeon Centre'dan renk doygunluğunu en az %150 yapın.
2- Kontrast ile oynayın (Monitörden).
HDMI ve DP şu an size fark etmeyecektir, iptal edebilirsiniz.
Sonda bahsettiğiniz şeyi anlayamadım ama eğer ELMB, OverDrive(MPRT) gibi ayarlar açıksa kapatmayı deneyin.
Hmm. Dediğim ayarları ve ona benzer ayarları (ShadowBoost vs.) kapatmayı denediniz mi?Şöyle anlatayım farz edelim öğle vakti mağaranın girişindeyiz ve içeri bakıyoruz arkamızda da deniz var. Sonrasında arkamızı dönüp denize baktığımızda ilk başta parlak bir görüntü geliyor(bembeyaz değil ama normal deniz görüntüsü) ondan sonra da sanki telefondan ekran parlaklığını kısar gibi olup verdiği görüntü oturuyor diyelim. Anlatabildim mi bilemiyorum
Hocam birde mod üzerinden sinema modunu seçip denermisiniz var ise öyle bir ayar.Yani renkler bence hala doygun ama bir kaç ayarla düzelecekmiş gibi parlaklık %100'den %80'e indirdim, Kontrast'ı da %80'den 70'e indirdim ve gece ışığı modunu da 80'den 50'ye indirdim şu an iyi gibi duruyor. Ayrıca söylediğiniz ayarlardan ELMB dışında hiç bir ayar yok ki ELMB ayarı da kapalıymış.
Ekran kartımda tek HDMI girişi varmış yoksa iki monitörü de çalıştırıp karşılaştırma yapardık
Ekleme: Belki de olması gereken bu, ben alışmadığım için garip geliyor.
Merhaba @SkyRose tekrar rahatsız ettim kusura bakma lütfenBir kaç fotoğraf çektim aradaki farkı görelim diye. Hatta ayarlarda yaptım ama nafile belki renk doygunluğu ayarı aktif olsa oradan kısınca düzelecek fakat deaktif olduğu için bir şey yapamıyorum. Acaba IPS panelin mi görüntüsü böyle yoksa bu panel mi arızalı? Ayrıca beyazlar gerçekten de beyaz değil maalesef.
Not: İki monitörü de sıfırlayıp fotoğrafları çektim.