ASUS vs Colorful RTX 5070 Ti

EyK1122

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Colorful marka 5070 Ti Ultra iGame modelini aldım ama bana bunun yerine ASUS'ya da MSI tercih edebileceğimi söylüyorlar. Yarın satmak vermek istersemse elimde kalacağını söylüyorlar ama ben çok beğenerek ve isteyerek aldım. Daha da açmadım ürünü. Sizce.
ASUS TUF GeForce RTX 5070 Ti Gaming OC mu,
Colorful GeForce RTX 5070 Ti Ultra iGame mi?

Colorful iGame Ultra.

Neden Colorful'u düşünüyorsun hocam kendi içimde savunabileceğim bir cevaba ihtiyacım var 😂😂

Daha iyi bir sogutmaya sahip. TUF aman aman iyi bir kart degil. 5080 kartlar bu fiyatlara duser indirimlerle. Gecen cuma 53-55 bandina 5080 kartlar dustu.

Ama beyaz tema ağırlıklı topluyorum ve tam olarak hangi sitelerden takip etmeyeliyim indirimleri.

Neden Colorful'u düşünüyorsun hocam kendi içimde savunabileceğim bir cevaba ihtiyacım var 😂😂

Ama beyaz tema ağırlıklı topluyorum ve tam olarak hangi sitelerden takip etmeyeliyim indirimleri.

Vatan'da Online ozel indirimler oluyor ancak genel olsrak kontrol et bunu. İncehesap ise her cuma gaming gecesi indirimleri yapiyor. Kasım indirimleride yakında baslayacak.

Akakçe'den takip edebilirsiniz.
Ekran kartlarında indirim için her cuma saat 22.00'da İncehesapta Gaming Gecesine bakabilirsiniz.

Hocam akakçe'den bakınca en Uygun Colorful İGame modeli 47-48k görünüyor.
Eğer marka istiyorsanız ve beyaz güzel bir model lazım ise, şu anda Vatan Bilgisayar'da %15 indirim ile Asus Tuf RTX 5070ti White Edition modeline göz atabilirsiniz:

Son düzenleme:
Akakçe'den takip edebilirsiniz.
Ekran kartlarında indirim için her cuma saat 22.00'da İncehesap'ta Gaming gecesine bakabilirsiniz.

Hocam Akakçe'den bakınca en uygun Colorful iGame modeli 47-48k görünüyor.
Eğer marka istiyorsanız ve beyaz güzel bir model lazım ise, şu anda Vatan Bilgisayar'da %15 indirim ile ASUS TUF RTX 5070 Ti white Edition modeline göz atabilirsiniz:

Colorful genel yapısı ve tasarımıyla hoşuma gitti Colorful markası özelinde bir sıkıntı yaşar mıyım ve ilerleyen zamanda sistemi yükseltmek istesem satarken dendiği gibi problem yaşar mıyım?

Colorful genel yapısı ve tasarımıyla hoşuma gitti Colorful markası özelinde bir sıkıntı yaşar mıyım ve ilerleyen zamanda sistemi yükseltmek istesem satarken dendiği gibi problem yaşar mıyım?
Hayır satarken problem yaşayacağını sanmıyorum.
Markaya gelirsek evet Colorful güzel bir markadır ve İGame modelide markanın tepe modellerinden biridir, Galax,Palit gibilerle bir tutulacak bir ürün değil.
Asus Prime modeli hatta belki Tuf modeli'de bir İGame etmeyebilir.

Hayır satarken problem yaşayacağını sanmıyorum.
Markaya gelirsek evet Colorful güzel bir markadır ve iGame modelide markanın tepe modellerinden biridir, Galax, Palit gibilerle bir tutulacak bir ürün değil.
ASUS Prime modeli hatta belki TUF Modeli'de bir iGame etmeyebilir.

Çok teşekkür ederim. Soru işaretlerim sonlandı sonunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı