O bütçede ASRock X570 Taichi alınabilir.
15K bütçeye 2080 sığar mı? Merakımdan soruyorum.Nvidia kart tercih etmek isterseniz 2060 ve 2060 Super alabilirsiniz.
G-SYNC ile daha uyumlu çalışır.
Monitör dahil mi?15K bütçeye 2080 sığar mı? Merakımdan soruyorum.
Farklı olsa dahi birbiriyle çalışıyor. Sync olayı bir bilgisayar bağlantısı bulunan RGB aletlerin tek bir program aracılığıyla çalışmasıdır. Her ürün uyumlu olmayabilir bu yazılımlara ama Asus'un ürünleri RGB Fusion uyumlu çünkü burada Gigabyte destek sunuyor tam tersi Asus içinde geçerli.@ReccepBaltasınHavarisi anakartı ROG X570-E seçmiş Aura Sync uyumlu.
Gigabyte ise RGB Fusion ve bu programlar birbirleri ile farklı.
Monitör dahil mi?
Monitör ile 2080 hatta 2080 Super sığdırlabilir belki.
O zaman arkadaşa öyle bir sistem önerelim. Eğer kabul ederse.@ReccepBaltasınHavarisi anakartı ROG X570-E seçmiş Aura Sync uyumlu.
Gigabyte ise RGB Fusion ve bu programlar birbirleri ile farklı.
Monitör dahil mi?
Monitör ile 2080 hatta 2080 Super sığdırlabilir belki.
Ben öneririm ama arkadaş hem ekipman da istiyor ve 3K'lık monitör seçmiş.O zaman arkadaşa öyle bir sistem önerelim. Eğer kabul ederse.
Ben öneririm ama arkadaş hem ekipman da istiyor ve 3K'lık monitör seçmiş.
Kanka o ekran kartı 4.5-5 bin tl o kadar çıkamam yani gereksiz benim için2060 Super almanız daha iyi olur 2070'e yakın performans alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.