ASUS vs MSI anakart

MSI'da O.C. Yok diye bir şey yok hocam ancak bu kartlar B650 oldugu icin O.C. Yetenekleri X670 gibi degil. Bir miktar yapabilirsiniz tabii ama oyle cok bir şey beklemeyin. Wi-Fi ihtiyaciniz yoksa TUF modelini oneririm.

Arada kaldım ama aklımda hala MSI var bilmiyorum ASUS'a güveneceğim. Ucuz olan Micro ATX ben pahalı olanı tercih etceğim ayrıca ekran kartı önerisine de ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
Yayıncı olmak gibi bir hayalim var o yüzden RTX serisi almak isterim ama çok pahalı RX daha uygun.

Arada kaldım ama aklımda hala MSI var bilmiyorum ASUS'a güveneceğim. Ucuz olan Micro ATX ben pahalı olanı tercih etceğim ayrıca ekran kartı önerisine de ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
Yayıncı olmak gibi bir hayalim var o yüzden RTX serisi almak isterim ama çok pahalı RX daha uygun.

Ucuz olan modeli gecin zaten 100 TL fazlasina ATX olan B650 modeli var. Uzun yillar kullanacagim, ileride tepe model bir islemci de takarim diyorsaniz X670 modele yonelebilirsiniz su an epey iyi indirimde alacaksaniz acele edin derim. Ekran karti icin butce belirtmeniz lazim.

Ucuz olan modeli gecin zaten 100 TL fazlasina ATX olan B650 modeli var. Uzun yillar kullanacagim, ileride tepe model bir islemci de takarim diyorsaniz X670 modele yonelebilirsiniz su an epey iyi indirimde alacaksaniz acele edin derim. Ekran karti icin bütçe belirtmeniz lazim.

Ryzen 5 5600X uyumlu olacak ve şu an anakart ve işlemci hariç 18000 bütçem var klavye mouse hariç.

Ucuz olan modeli gecin zaten 100 TL fazlasina ATX olan B650 modeli var. Uzun yillar kullanacagim, ileride tepe model bir islemci de takarim diyorsaniz X670 modele yonelebilirsiniz su an epey iyi indirimde alacaksaniz acele edin derim. Ekran karti icin bütçe belirtmeniz lazim.

Ayrıca ben öğrenciyim yani şu an toplamıyacağım ama anakart gerçektende indirimde onu alıp bekletsem sorun olur mu?

Ryzen 5 5600X uyumlu olacak ve şu an anakart ve işlemci hariç 18000 bütçem var klavye mouse hariç.

Ayrıca ben öğrenciyim yani şu an toplamıyacağım ama anakart gerçektende indirimde onu alıp bekletsem sorun olur mu?

Hocam Ryzen 5600X mi yoksa 7600X mi bir oyle bir boyle diyorsunuz da.

7600X kral çok çalıştım benim kafa gidik not defterinede yanlış yazdım.

Sende uyu bence değmez ya ben araştırayım sen işlerini hallet teşekkür ederim yarın akşam yazarsın şimdi dinlen.

Hocam fiyatlar cok degisken oldugu icin bence alacaginiz zaman degerlendirmek daha mantikli olur anakarti alip garantiden yemeye gerek yok simdilik.

Darbogaz olmaz yayin acmak istediginiz icin 3060 Ti lazim. RX7000 serisinden olmadigi surece yayin icin AMD olmaz.

Ryzen 5 7600X 5000TL.
ASUS TUF Gaming X670e-Plus AMD AM5 DDR5 ATX anakart 7500TL.
GeForce RTX 3060 Ti 10000TL.
Kingston Fury Beast 16 GB (2x8) 5200 MHz DDR5 CL40 KF552C40BBK2/16 RAM 2000TL.
Kingston NV2 2 TB SNV2S/2000G M.2 PCI-Express 4.0 SSD 2500TL.
Corsair 850W tx-m serisi 80+ Gold yarı modüler güç kaynağı 3000TL.
ASUS TUF GT301 ARGB fanlı ATX oyuncu kasası 2500TL.
ASUS TUF Gaming VG277Q1A 27" 1ms Full HD FreeSync oyuncu monitörü 4700TL.

37000 TL çok pahalı sebebini bilmiyorum ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı