Asus vs MSI GTX 750 Ti

MurattK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000 tl'ye bir sistem topladım. Anakartı msi yaptım ekran kartını da gtx 750 ti yapmak istiyorum ama asus mu tercih etmeliyim msi mi? Önerilerinizi sebepleriyle beraber belirtir misiniz? Ben asus'tan yanayım biraz çünkü soğutma sistemi daha iyi gibi geldi bana.

2000 TL'ye gtx 750 ti alınmaz. R7 370 almanız sizin yararınıza olur. İsterseniz internetten araştırabilirsiniz. MSI almalısınız. Anakartın soğutması yoktur. Anakartın ısısı kasadaki fana bağlıdır. MSI, yazılım konusunda üstün olduğu için MSI almalısınız. MSI sadece PC üzerine çalışıyor.

Hatta şu sistemi almanız sizin yararınıza:

cats.jpg

Son düzenleme:
2000 TL'ye gtx 750 ti alınmaz. R7 370 almanız sizin yararınıza olur. İsterseniz internetten araştırabilirsiniz. MSI almalısınız. Anakartın soğutması yoktur. Anakartın ısısı kasadaki fana bağlıdır. MSI, yazılım konusunda üstün olduğu için MSI almalısınız. MSI sadece PC üzerine çalışıyor.

Hatta şu sistemi almanız sizin yararınıza:

Eki Görüntüle 135867
G4400 ve R9 380 ha :/

Bu sistem iyi, bunu alın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı