Asus vs MSI GTX 970

Hangi Ekran Kartı

• Oy verenlerin toplamı
    15

CrazyHonganTM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler. Ben bir PC topladım ama bütçem biraz zorlandı ama biraz daha bastırsam yaparım. Artacak parayıda ram'ler için kullanacağım için bir soru sormak istedim. Ekran kartında GTX970 alıcam ve karar verdim. Ama MSI'mı ASUS'mu karar veremedim. Beni hayal kırıklığına uğratmayacak ve en iyi konuda idare edecek birini almak istiyorum.
Hangisini tercih etmeliyim:
  • MSI GTX970 GAMING
  • Asus GTX970 ROG STRIX

MSI alırsam ram'lere para yetiyor ama Asus alırsam kendimi zorlamam gerekecek. Yardımda bulunursanız teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Asusu severim ama Gtx serisi gereksiz pahalı Msi daha ucuza aynı performansı verecektir.

Ne zaman ASUS GTX970 STRIX tercih edilirdi?
-Ürünün ROG serisi altında çıkmayıp, fiyatının aşağı seviyede kalması,
-STRIX teknolojisini fiyata etki etmeyecek şekilde kullanması.

@osd32, Belli olmuyor, şans işi. %50-%50 şansın var.

MSI GTX970 Coil Whine yapar mı?
Tüm markalarda Coil Whine sorunu var, birazda şansına bağlı.

Merhaba beyler. Ben bir PC topladım ama bütçem biraz zorlandı ama biraz daha bastırsam yaparım. Artacak parayıda ram'ler için kullanacağım için bir soru sormak istedim. Ekran kartında GTX970 alıcam ve karar verdim. Ama MSI'mı ASUS'mu karar veremedim. Beni hayal kırıklığına uğratmayacak ve en iyi konuda idare edecek birini almak istiyorum.
Hangisini tercih etmeliyim:
  • MSI GTX970 GAMING
  • Asus GTX970 ROG STRIX

MSI alırsam ram'lere para yetiyor ama Asus alırsam kendimi zorlamam gerekecek. Yardımda bulunursanız teşekkürler..

Bu markalar arasından soğutması ve tasarımı açısından MSI derim fakat tavsiyem Gigabyte G1 Gaming modelidir.

Şimdi asus almak için hiç bir sebebin yok. Çünkü msi soğutmada daha iyi, fan yapısı toz tutmamak üzerine bazı değişiklikler içeriyor ve asus firmasının yenilikçi fanların'dan daha iyi, İçinde oc miktarını seçebileceğin yazılımı var.( Bu arada gaming app yazılımından bahsettim.) Afterburner yazılımı gpu tweak Yazılımdan daha iyi. Bunun yanında iki fan farklı hızlarda dönebiliyor ve isterse birisini durdurup diğerini çalıştırabiliyor yada ikisini'de durdurabiliyor. Yani fan durdurma konusundaki yenilikleri asus firmasının sunduklarından fazla. Başka ne var dersen. İlk başta ters dönerek tozları atıyor. Yani toz tutma durumu daha uzun sürede oluyor. Yani bu kadar artının yanında daha ucuz olmayı başarıyor.
Yani msi iyidir. ( Aklıma casper reklamı geldi bir an. onun sloganını kullanalım. )

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı