Serdar Günay
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmek isterim ve uzun zamandır konsol kullanıcısıydım ama yakın zamanda arkadaşımın bilgisayarında yüksek fps ile oynanan aynı oyunları görünce tekrar eskiye dönüş yaparak yeni bir pc toplamaya karar verdim. Yaklaşık 2 haftadır araştııryorum ve parçaları tek tek uygun fiyatlı olanlarını bularak alıyorum.
zalman ms800 plus kasa
high power 750 watt 80+bronze power
i5 6600k işlemci
msi z170a gaming m5 anakart
high level 120 gb ssd (almadım mevcuttu)
1 tb seagate barracuda 7200 rpm hdd
kington fury 2400 mhz (2x8) ddr4 ram
benq XL2730Z monitör (paraya kıydık artık)
Şimdi sıra ekran kartına geldi 2 gündür araştırıyorum tabi bütçemde oldukça daraldı aslında kafamda nvidia gtx 970 vardı ama monitörün freesync teknoloji yüzünden amd'ye döndük. (İyi mi yaptım değer mi tabiki yorumlarınıza açığım.)
Sonuç olarak; asus r9 390 ya da msi r9 390 düşünüyorum. 1500 tl altı olduğundan x sersine pek giremiyorum. İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim sizce? Kafamdaki sorun msi çok sesli ama soğutma sistemi başarılı asusu ise daha sessiz ve daha çok ısınıyor. Tavsiye ve önerilerinize açığım, şimdiden çok teşekkürler.
zalman ms800 plus kasa
high power 750 watt 80+bronze power
i5 6600k işlemci
msi z170a gaming m5 anakart
high level 120 gb ssd (almadım mevcuttu)
1 tb seagate barracuda 7200 rpm hdd
kington fury 2400 mhz (2x8) ddr4 ram
benq XL2730Z monitör (paraya kıydık artık)
Şimdi sıra ekran kartına geldi 2 gündür araştırıyorum tabi bütçemde oldukça daraldı aslında kafamda nvidia gtx 970 vardı ama monitörün freesync teknoloji yüzünden amd'ye döndük. (İyi mi yaptım değer mi tabiki yorumlarınıza açığım.)
Sonuç olarak; asus r9 390 ya da msi r9 390 düşünüyorum. 1500 tl altı olduğundan x sersine pek giremiyorum. İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim sizce? Kafamdaki sorun msi çok sesli ama soğutma sistemi başarılı asusu ise daha sessiz ve daha çok ısınıyor. Tavsiye ve önerilerinize açığım, şimdiden çok teşekkürler.