Asus vs Msi Z170 Anakart

MARKA

  • ASUS

    Oy: 4 22,2%
  • MSI

    Oy: 14 77,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    18
Kötülemek için söylemiyorum ancak benim teknik servis olaylarından epey dilim yandı bu garanti süreleri hakkında. O 1 yıl benim için çoğu şeyden önemli maalesef. Ayrıca yine yukarda belirttiğim gibi misal PCI-E slotu msi'da dandik plastikken Gigabyte'da tamamen metal. vs.

O konuda size hak veririm bende anakart konusunda gigabyte vs asus un bileşen olarak msi dan daha önde olduğu düşüncesindeyim. Mesela gaming m3 z170 iyi bir anakart değil. O fiyata asus pro gaming veya gigabyte gaming 3 alınabiliyor ve onlar daha iyiler. Gigabyte firmasında türkçe destek de var biosunda sanırsam.
 
7


Yapılan incelemere hiç göz atmıyorsunuz sanırım. OC'de en iyi performansı veren anakart Gigabyte markasıdır. Ayrıca yüksek paralar verip 2yıl garantili ürün almak yerine özellikle PCI-E slotu metal, ses chipleri altın kaplama olan Gigabyte tavsiye edilmelidir. GIGABYTE Z170X-Gaming 7 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3866MHz(OC) USB 3.1 Anakart

Ciddi alıcıysan iyice araştırmanı tavsiye ederim ki yaptıgın zaman zaten göreceksindir. Şimdiden hayırlı olsun
Ya okuma bilmiyorsunuz yada dikkatli okumuyorsunuz. Kullanıcının önerdiği modelleri görmüyorsunuz herhalde ? Görmemiş gibi davranacağım.
 
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Technopat in 9000 TL lik yeni sistemini inceledim. Çok hoşuma gitti. M7 ve M5 i karşılaştırdım arada fazla fark yok galiba. Tasarımı ve özellikleri çok hoşuma gitti. Galiba bunlardan birini alacağım. Tabi ankart için kalacak bütçeme göre değişir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı