ASUS vs MSI

@Musap5 bir de haha atmış. Al yüksek zekâlı arkadaşım:

Hocam yanlış anladınız. ServisPoint ben iyidir demedim. Haha atmamın nedeni 100 üzerinden 9 alması yani size katıldım. Kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysak.

@Power Supply Unit ServisPoint iyidir?!?!?! 100 üzerinden 9 almış şikayet varda. Neyin iyisi?
Her iki servisle de birçok deneyimim oldu hocam.

Asus servisteki teknisyenler telefonla elzem durumda ararlarken, MSI servisi sık sık arayıp bilgi vermektedir. Asus servisinde çok fazla stajyer var. Çoğu laptobum gittiği gibi geri gelmemiş, başka bir arızayla dönmüştür. MSI'da bu tip sorunları yaşamadım. MSI servisi daha çok ilgili olmakla beraber müşterilerin ufak takıntılarına karşı müşteri memnuniyeti adı altında kusur olmamasına rağmen parça değişimi dahi yapabiliyor. Asus servisi biraz daha ''İşi hemen bitirelim ürünü gönderelim'' kafasında. Ayrıca Asus'a giden ürünler birkaç gün bekliyor. MSI'da direkt işleme alınıyor. En azından kendi deneyimlerimden hareketle bunları söylerim.

Şikayetvar'a gelirsek, orada Asus'un şikayetleri daha yüksek. Ayrıca Google yorumlarına bakarsanız ServisPoint'e, SMS Infocomm'dan daha yüksek puanlar verilmiş. Arada fark bile var.

Şikayetvar'da MSI servisi 10 almış en azından, Asus servisi direkt 0 almış.

Genel bir değerlendirme olursa MSI birazcık önde.

Hocam sizin isminiz MSI bu pek de objektif bir yaklaşım olmadı. :D

@Musap5 buyurun hocam:

@MSİ MEG Z790 GODLIKE neye göre kime göre? Model belirtmeden yorum mu yapılır? MSI'nın Ventus serisi berbat bir seridir, Suprim X gayet iyidir. Kime göre neye göre?

Hocam buraya trol mü yapmaya geldin bilmiyorum ama şikayette bulunacağım bilgin olsun. Ama sana öncesinde açıklama yapacağım şikayet var da maı ve ASUS 100 üzerinden 6 puan almış. ServisPoint 9 puan almış. Ben ise Galax önerdim arkadaşa.

@Power Supply Unit ne zaman yaşadınız bu durumları? Şuan ki ServisPoint'ten pek bir haberiniz yok anlaşılan. Adamlar telefonlarımı bile açmıyor. 2 haftadır düzenli arıyorum telefona bakan yok. Ekran kartım kaldı orada.

Asus tarafında ise ilk aramam da telefon açıldı, derdimi anlattım, kayıt oluşturuldu. B450M-A II anakartım servise gitti bile.

@Power Supply Unit ne zaman yaşadınız bu durumları? Şuan ki ServisPoint'ten pek bir haberiniz yok anlaşılan. Adamlar telefonlarımı bile açmıyor. 2 haftadır düzenli arıyorum telefona bakan yok. Ekran kartım kaldı orada.

Asus tarafında ise ilk aramam da telefon açıldı, derdimi anlattım, kayıt oluşturuldu. B450M-A II anakartım servise gitti bile.
Bu yaz ASUS Scar laptop verdim, termal bakım bile yapmadılar.

Ama iletişim konusunda SMS Infocomm daha iyi. O konuda size hak veriyorum. Ondan bahsetmeyi unuttum şimdi hakkını yemeyelim firmanın.

Arkadaşlar şikayet vara göre konuşacaksak hiç konuşmayalım daha iyi değil mi zaten bu adres şikayetin yeri ve sorun yaşayan çoğu kullanıcı 1 yıldız veriyor buradaki puana göre konuşmak doğru olmaz. Ama kullanıcıların sorunlarına konularına bakarak konuşulabilir.

@Musap5 hocam biz sizinle niye ters düştük yahu? Troll yaptığım falan yok.

Evet ASUS'ta berbat durumdaydı ancak yavaş yavaş toparlamaya başladı. ServisPoint'te bir gelişme yok anladığım kadarıyla. Ayrıca en ucuz olanın alınması taraftarıyım. Bu da Galax oluyor.

@Musap5 hocam biz sizinle niye ters düştük yahu? Troll yaptığım falan yok.

Evet ASUS'ta berbat durumdaydı ancak yavaş yavaş toparlamaya başladı. ServisPoint'te bir gelişme yok anladığım kadarıyla. Ayrıca en ucuz olanın alınması taraftarıyım. Bu da Galax oluyor.

Sorun değil ters düşmeye gerek yok hocam yanlış anlaşılma olmuş olabilir başta beni etiketleyip öyle demenize şaşırdım ben Galax önerimi yaptım.

Sonuç olarak hangi markayı almalıyım anlamadım, hangisi daha iyidir? 😅 bir de bunların bir sürü serisi var hangisini almalıyım?

Sorun değil ters düşmeye gerek yok hocam yanlış anlaşılma olmuş olabilir başta beni etiketleyip öyle demenize şaşırdım ben Galax önerimi yaptım.
Ben Galax a çok sıcak bakmıyorum piyasadaki diğer markalardan daha ucuza mal satmaları beni tereddüt de bırakmıyor değil.

@İsmail5885 bunu alın:
Biz dümenden tartışıyoruz. Belki teknik servis ile alakanız bile olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı