Hocam baktığım kadarıyla özellikleri aynı bu monitörle benim attıklarımın. Kalite farkı nedir bilmiyorum sence hangisinin alınması daha mantıklı olur?MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam baktığım kadarıyla özellikleri aynı bu monitörle benim attıklarımın. Kalite farkı nedir bilmiyorum sence hangisinin alınması daha mantıklı olur?
Samsung VA panelli G65B modeli de var o da mantıklı geldi. Konstrat ve renk doygunluğu daha iyi ordaki ips lere göre. Ama ips lere göre çok çok az tepkimesi daha kötü deniliyor ve onun dışında benim alışık olmadığım kavis ortaya çıkıyor. (Hiç kavisli moniötüm olmadı ondan alışık değilim.)MSI daha mantikli.
Bilgim yok bu monitor hakkinda.Samsung VA panelli G65B modeli de var o da mantıklı geldi. Konstrat ve renk doygunluğu daha iyi ordaki ips lere göre. Ama ips lere göre çok çok az tepkimesi daha kötü deniliyor ve onun dışında benim alışık olmadığım kavis ortaya çıkıyor. (Hiç kavisli moniötüm olmadı ondan alışık değilim.)
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kavisli olması sorun olmazda iyi monitör. Ben de kullanıyorum. Öneririm. Bundan önce 2-3 hafta Lenovo Legion R27QE, 1 ay Philips Evnia 27M2N5500 kullandım. Renk gamutu olarak bu iki IPS modelden eksik yanı yok. Kontrastı çok daha iyi olduğu için görüntü kalitesi daha iyi.Samsung VA panelli G65B modeli de var o da mantıklı geldi. Konstrat ve renk doygunluğu daha iyi ordaki ips lere göre. Ama ips lere göre çok çok az tepkimesi daha kötü deniliyor ve onun dışında benim alışık olmadığım kavis ortaya çıkıyor. (Hiç kavisli moniötüm olmadı ondan alışık değilim.)
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kavisli güzel iyi hoş olur da daha çok düz monitör tercih etmek istiyorum gibi. Ondan dolayı 2 tane monitör buldum biri dediğiniz msi monitörü diğeri asus un VG27AQML1A modeli linkleri aşağıda. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?Kavisli olması sorun olmazda iyi monitör. Ben de kullanıyorum. Öneririm. Bundan önce 2-3 hafta Lenovo Legion R27QE, 1 ay Philips Evnia 27M2N5500 kullandım. Renk gamutu olarak bu iki IPS modelden eksik yanı yok. Kontrastı çok daha iyi olduğu için görüntü kalitesi daha iyi.
Kavisli olmasın dersen MSI G274QPX iyidir
Aralarında belirgin bir hız farkı yoktur heralde demi?Ben olsam MSI seçerdim. Benim için renklerin canlılığı ve doğruluğu monitörün hızından daha önemli. Asusun tek artısı daha hızlı olması zaten. Renk canlılığı yönünden açık ara MSI daha iyi