ASUS vs ViewSonic vs Gigabyte

Xcartima

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Biostar B650MP-E Pro-Ryzen 5 7500f-Galax 4070 Super-32GB 6000Mhz Cl30
2K, 27 inc, 240 ve üstü, 10 bit görüntü desteği olan monitör almak istiyorum. Bu 3 monitörü buldum ama kararsızım. Hangisini almalıyım ve sizlerin önerebileceğiniz farklı bir monitör var mıdır? ( kavisli bulursanız ona da okeyim )

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam baktığım kadarıyla özellikleri aynı bu monitörle benim attıklarımın. Kalite farkı nedir bilmiyorum sence hangisinin alınması daha mantıklı olur?

MSI daha mantikli.
Samsung VA panelli G65B modeli de var o da mantıklı geldi. Konstrat ve renk doygunluğu daha iyi ordaki ips lere göre. Ama ips lere göre çok çok az tepkimesi daha kötü deniliyor ve onun dışında benim alışık olmadığım kavis ortaya çıkıyor. (Hiç kavisli moniötüm olmadı ondan alışık değilim.)

Samsung VA panelli G65B modeli de var o da mantıklı geldi. Konstrat ve renk doygunluğu daha iyi ordaki ips lere göre. Ama ips lere göre çok çok az tepkimesi daha kötü deniliyor ve onun dışında benim alışık olmadığım kavis ortaya çıkıyor. (Hiç kavisli moniötüm olmadı ondan alışık değilim.)

Bilgim yok bu monitor hakkinda.

Kavisli olması sorun olmazda iyi monitör. Ben de kullanıyorum. Öneririm. Bundan önce 2-3 hafta Lenovo Legion R27QE, 1 ay Philips Evnia 27M2N5500 kullandım. Renk gamutu olarak bu iki IPS modelden eksik yanı yok. Kontrastı çok daha iyi olduğu için görüntü kalitesi daha iyi.

Kavisli olmasın dersen MSI G274QPX iyidir

Kavisli olması sorun olmazda iyi monitör. Ben de kullanıyorum. Öneririm. Bundan önce 2-3 hafta Lenovo Legion R27QE, 1 ay Philips Evnia 27M2N5500 kullandım. Renk gamutu olarak bu iki IPS modelden eksik yanı yok. Kontrastı çok daha iyi olduğu için görüntü kalitesi daha iyi.

Kavisli olmasın dersen MSI G274QPX iyidir
kavisli güzel iyi hoş olur da daha çok düz monitör tercih etmek istiyorum gibi. Ondan dolayı 2 tane monitör buldum biri dediğiniz msi monitörü diğeri asus un VG27AQML1A modeli linkleri aşağıda. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Ben olsam MSI seçerdim. Benim için renklerin canlılığı ve doğruluğu monitörün hızından daha önemli. Asusun tek artısı daha hızlı olması zaten. Renk canlılığı yönünden açık ara MSI daha iyi

Ben olsam MSI seçerdim. Benim için renklerin canlılığı ve doğruluğu monitörün hızından daha önemli. Asusun tek artısı daha hızlı olması zaten. Renk canlılığı yönünden açık ara MSI daha iyi
Aralarında belirgin bir hız farkı yoktur heralde demi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı