Asus vs. Zyxel vs. TP-Link

Merhabalar;

Snr margin değerleriniz iyi ise asus dsl-n16 modelini tavsiye ederim ki şuan ben asus dsl-n16 modelini kullanmaktayım. Ancak hat değerleriniz pekte iyi değil ise zyxel veya tp-link i tavsiye ederim sebebi bu iki marka broadcom chipset kullanmaktalar ve daha stabiller.

Zyxel VMG1312-B10D modelini kullanmaktayım. İlk geldiğinde bir fabrikasyon hatası çıkmıştı. Kargoyla yolladıktan iki gün sonra sıfırı elime ulaştı. Hem modem kalitesi olarak hem de servis kalitesi olarak muazzam bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu da hat değerlerim:
381237

Asus marka olarak güven veriyor. Zyxel kaliteli duruyor. TP-Link'i ise kullanan yakınlarım var. Şu an kullandığım hurda yüzünden WiFi'a taktım. Oyunlarda alacağım ping değerini düşünmem gerekirken evin içinde rahat rahat gezebilmeyi düşünüyorum. :D

Airties de bakabilirsin. Bence TP-Link hariç hangisi sana yakın geliyorsa onu al.
TP-Link ben önermiyorum. Archer serisini henüz deneyimleyemedim ancak eski modelleri ile çok fazla sorun yaşadığım için bu marka benim gözümden düştü.

Zyxel modelin Hepsiburada yorumları hakkında ne düşünüyorsun?
Doğru, belirtmeyi unutmuşum. Eğer araya birden fazla duvar girerse çekim gücü düşmeye başlıyor. Bizim evin duvarları gaz beton ve sıkıntı olabiliyor. Ancak duvarlarınız tuğla ise o kadar sıkıntı olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı