Asus VS229DA 21.5" 5ms alınır mı?

Makaleler
2
CRT 16" monitör kullanıyorum resmen hiç bir şey görmüyorum üstelik gözlerimi de bozdu. Bir an evvel bu iğrenç CRT'den kurtulmak istiyorum. Günlük bilgisayar kullanımım ortalama 4 saat ve pek FPS oyunu oynamam genelde RPG türünü oynarım. Youtube'a "Monitör göz" yazdım Technopat'ın videosunu çektiği bu model monitörü gördüm başka monitörlere bakmadım bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör bende var. 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Fakat sistemi topladığımda APU olarak topladım. Şimdi ekran kartı almak istiyorum ama monitör VGA girişli. Çeviriciyle de kullanmak istemiyorum. Sanırım satıp yeni bir monitör alacağım. Sizde yeni bir ekran kartı ile kullanacaksanız bu hususa dikkat edin bence.

CRT 16" monitör kullanıyorum resmen hiç bir şey görmüyorum üstelik gözlerimi de bozdu. Bir an evvel bu iğrenç CRT'den kurtulmak istiyorum. Günlük bilgisayar kullanımım ortalama 4 saat ve pek FPS oyunu oynamam genelde RPG türünü oynarım. Youtube'a "Monitör göz" yazdım Technopat'ın videosunu çektiği bu model monitörü gördüm başka monitörlere bakmadım bile.
Tavsiyem oyunlarla iç içeysen 1ms tepki süreli alman bir de VGA devri geçti HDMI almalısın bence

Fiyat aralığınızı belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
En az 21" olsa yeterli bütçem 500TL

Bütçeni yazarsan yardımcı oluruz dostum. Bu arada monitör gözü bozmaz. Göz, genetik unsurlar çerçevesinde bozulur. Onun dışında dışarıdaki nedenler; ya yorar ya da fiziksel hasar verir.
En az 21" olsa yeterli bütçem 500TL
Nelere dikkat etmeliyim?

Monitör bende var. 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Fakat sistemi topladığımda APU olarak topladım. Şimdi ekran kartı almak istiyorum ama monitör VGA girişli. Çeviriciyle de kullanmak istemiyorum. Sanırım satıp yeni bir monitör alacağım. Sizde yeni bir ekran kartı ile kullanacaksanız bu hususa dikkat edin bence.
Benim sistemimde APU ancak yeni bir ekran kartı alabileceğimi düşünmüyorum ve bu A10 7890K sisteme yatırım yapmak istemiyorum çünkü RAM'im 4GB şimdi gerçekten ben bu sistemde oyun oynamak istiyorum desem RAM, ekran kartı almam gerekecek ve bütçem o kadar yok. Bilgi için teşekkürler bu arada.

Tavsiyem oyunlarla iç içeysen 1ms tepki süreli alman bir de VGA devri geçti HDMI almalısın bence
1MS bütçemi aşar ve oyunlarda o kadar iyi değilim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı