canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 11 Mart 2014 #11 pusat57 dedi: Yok adamlar servise gidicek diyor. Genişletmek için tıkla... Orası da sana kalmış istersen sıfır aldığın ürünü servise gönder (Bence asla bunu yapma). Ya da yasal hakkını kullan ve monitörü değiştir.
pusat57 dedi: Yok adamlar servise gidicek diyor. Genişletmek için tıkla... Orası da sana kalmış istersen sıfır aldığın ürünü servise gönder (Bence asla bunu yapma). Ya da yasal hakkını kullan ve monitörü değiştir.
P pusat57 Ziyaretçi 11 Mart 2014 #12 Ama mesafeli alışverişte oluyor biz bir şey yapamayız diyor. Ben şimdi vga ile deniyicem. Olmazsa garantiye yollatmam. Daha üç günlük alet.
Ama mesafeli alışverişte oluyor biz bir şey yapamayız diyor. Ben şimdi vga ile deniyicem. Olmazsa garantiye yollatmam. Daha üç günlük alet.
O Onay Kalkan Ziyaretçi 11 Mart 2014 #13 VGA kullanmanızı tavsiye etmem. En olmadı ucuz bir HDMI alabilirsiniz.
P pusat57 Ziyaretçi 12 Mart 2014 #14 VGA'da kullandım 1 saat'tir filan. Hiçbir sorun yok. DVI kablosu mu sorunlu o zaman?